Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ράγιος: «Έχει πέσει ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν εξέφρασε ο Ρούμπεν Ράγιος. Τι είπε ο 27χρονος χαφ για τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Ράγιος: «Έχει πέσει ο Ολυμπιακός»
Την εικόνα που έχει σχηματίσει για τις δυνατότητες των «μεγάλων» ομάδων της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Ρούμπεν Ράγιος.

«Συγκριτικά με πέρυσι, ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός, ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα», τόνισε ο Ισπανός μέσος.

Στη συνέχεια, σχολίασε το ενδεχόμενο να ενδιαφερθεί για την απόκτησή του ο Μίτσελ: «Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην ομάδα μου και στους στόχους της».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Ράγιος στη «Real News»

Με το χέρι στην καρδιά, περίμενες την μέχρι τώρα δεύτερη θέση στη βαθμολογία;

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και όλοι θα κριθούν στο τέλος, όμως, ναι, περίμενα ότι θα πάμε καλά. Είμαστε μια δυνατή και αξιόλογη ομάδα και θεωρούσα από την αρχή ότι με λίγη τύχη μπορούμε να τερματίσουμε ψηλά».

Υπάρχει μυστικό για αυτό;

«Σε σχέση με πέρυσι, είμαστε κατά 70% ίδιοι, ενώ και οι νέοι που ήρθαν έδεσαν αμέσως μαζί μας. Δουλεύουμε σκληρά και ενωμένοι, με στόχο να ξεπεράσουμε τις περσινές μας επιδόσεις. Η συμμετοχή μας στο Champions League είναι μια εξαιρετική προοπτική, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Σ’ αρέσει, αλήθεια, το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Κοιτάξτε, συγκριτικά με πέρυσι, ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός, ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το καλό είναι ότι κάθε Κυριακή διεξάγονται αγώνες με ενδιαφέρον και πάθος».

Περίμενες τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ;

«Νομίζω ότι για την ποδοσφαιρική Ελλάδα τα προβλήματα των μεγάλων ομάδων είναι μια μεγάλη έκπληξη. Δεν το περίμεναν πολλοί αυτό. Και είναι κρίμα για τους παίκτες που βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Ο συμπατριώτης σου, προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, εκφράστηκε πρόσφατα κολακευτικά για σένα. Να φανταστώ ότι θα ήθελες να συνεργαστείτε;

«Αλήθεια, είναι πολύ ευχάριστο να μιλούν για σένα σπουδαίοι άνθρωποι, όπως ο κύριος Μίτσελ. Για την ώρα, πάντως, το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στην ομάδα μου και στους στόχους της – και, άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2014».

Φετινό Champions League; Με ποιον είσαι;

«Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η αποστολή της στην Αγγλία κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι εύκολη. Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αποτελούν λογικά φαβορί για την κατάκτησή του, όμως πρώτα οι Καταλανοί πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά στη ρεβάνς για να αποκλείσουν τη Μίλαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: