Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Συνέχισαν παρέα!

Με νίκες προχώρησαν στην 34η αγωνιστική την League Two η πρώτη Τζίλιγχαμ και η δεύτερη Πορτ Βέιλ, επικρατώντας αμφότερες με 1-0 εκτός έδρας των Τσέστερφιλντ και Τορκί αντίστοιχα. Στην πέμπτη θέση «αναρριχήθηκε» η Νορθάμπτον, που επωφελήθηκε της ισοπαλίας της Τσέλτεναμ με την Άκρινγκτον (2-2).
Η προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της League Two επεφύλασσε αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας, με την Τζίλιγχαμ να προσπερνά την Πορτ Βέιλ, μετά το στραβοπάτημα της δεύτερης με την εντός έδρας ήττα από την Μόρκαμ με 1-0.
Ωστόσο, δεν υπήρξε εκ νέου αντιστροφή στην κορυφή μετά την ολοκλήρωση της 34ης αγωνιστικής, αφού ναι μεν η Πορτ Βέιλ επικράτησε της Τορκί με 1-0 εκτός έδρας, αλλά το ίδιο έκανε και η Τζίλιγχαμ στο «σπίτι» της Τσέστερφιλντ.
Στις υπόλοιπες προνομιούχες θέσεις για τα πλέι οφ ανόδου, δεν υπήρξαν διαφορές σε σύγκριση με την προηγούμενη βδομάδα, με εξαίρεση την άνοδο της Νορθάμπτον στην πέμπτη θέση, η οποία είδε με… χαρά την Έξετερ να ηττάται από την τρίτη της βαθμολογίας Μπέρτον (4-2) και την Τσέλτεναμ να μένει ισόπαλη με την Άκρινγκτον με σκορ 2-2.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:
Μπέρτον-Έξετερ 4-2
Όξφορντ-Γιορκ 0-0
Ντάγκεναμ-Γουίμπλεντον 0-1
Γουίκομ-Σάουθεντ 1-2
Άκρινγκτον-Τσέλτεναμ 2-2
Όλντερσοτ-Φλίτγουντ 2-0
Τσέστερφιλντ-Τζίλιγχαμ 0-1
Μπάρνετ-Ρότσντεϊλ 0-0
Νορθάμπτον-Πλίμουθ 1-0
Μόρκαμ-Μπρίστολ Ρόβερς 1-1
Τορκί-Πορτ Βέιλ 0-1
Ρεπό… ανάγκης είχαν η Μπράντφορντ και η Ρόδεραμ, αφού η πρώτη ετοιμάζεται για τον αυριανό τελικό (24/2) με την Σουόνσι για το Λιγκ Καπ, με τον αγώνα ανάμεσα στις δύο να έχει οριστεί για τις 16 Μαρτίου.


πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: