Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Μέγιερι: «Ευκαιρία το ματς με τον Άρη»

Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να αφήσει πίσω τα ματς με τη Λεβάντε, χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, ο Μπάλας Μέγιερι.

Μέγιερι: «Ευκαιρία το ματς με τον Άρη»
Το ματς που έρχεται (Κυριακή) με τον Άρη είναι για τον Ολυμπιακό μία καλή ευκαιρία να… σβήσει με την απόδοσή του την ήττα και την εμφάνιση του αγώνα με τη Λεβάντε, όπως δήλωσε ο Μπάλας Μέγιερι.

Ο γκολκίπερ των «ερυρθόλευκων» αναφέρθηκε στην πολύ κακή απόδοση που είχε η ομάδα του στα δύο ματς με τους Ισπανούς, έκανε ένα συνολικό απολογισμό της ευρωπαϊκής… περιπέτειας των Πειραιωτών ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μέγιερι στη NOVA:

Μπάλας, συμφωνείς πως βοηθάει εσένα και τους συμπαίκτες σου το γεγονός πως ακολουθεί γρήγορα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, προκειμένου να ξεπεράσετε τον αποκλεισμό απ' την Ευρώπη;
«Νομίζω πως είναι καλό μετά από μία απογοήτευση και ένα άσχημο παιχνίδι, να μεσολαβούν μόνο δύο ημέρες έως το επόμενο ματς. Έτσι έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι καλύτερο».

Βεβαίως, τώρα μένει η τελευταία εικόνα. Αλλά αν σου ζητούσα να κάνεις έναν απολογισμό της συνολικής παρουσίας της ομάδας στην Ευρώπη, τότε τι θα έλεγες;
«Νομίζω πως στο Τσάμπιονς Λιγκ παρουσιάσαμε μία δυνατή ομάδα. Αξίζαμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Σε αυτούς τους δύο αγώνες με την Λεβάντε αποδείχθηκε ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Νομίζω ότι σε αυτούς τους δύο αγώνες κάναμε τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Ήρθαν σε άσχημη στιγμή».

Τραυματίστηκες στο χέρι στη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη. Πως αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;
«Ναι, αισθάνομαι καλύτερα μέρα με την ημέρα. Αλλά πριν απ' το ματς με την Λεβάντε δεν αισθανόμουν 100% έτοιμος. Έτσι προτίμησα να μην αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω έως την Κυριακή να είμαι εντελώς καλά».

Σε ότι αφορά στον Άρη, τι εικόνα έχεις; Είναι μία ομάδα η οποία προέρχεται από μία νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ στον 1ο γύρο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην ομάδα σου.
«Στην παρούσα φάση, ο Άρης περνάει δύσκολες μέρες. Απέναντι σε μεγάλες ομάδες μπορεί να πετύχει νίκες. Στη Θεσσαλονίκη κόντρα σε εμάς έπαιξαν πολύ καλά. Δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή απόδοση για να πάρουμε τη νίκη».

Θα ήθελες να πεις και δύο λόγια προς τον κόσμο. Πρώτον επειδή γέμισε το Καραϊσκάκη στη ρεβάνς με την Λεβάντε παρά το σκορ του πρώτου αγώνα. Και δεύτερον για το υπόλοιπο της περιόδου.
«Ήταν πολύ ωραίο να βλέπεις γεμάτη την έδρα μας. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα σε μία δύσκολη κατάσταση. Γιατί μετά το 3-0 στο πρώτο ματς, χρειαζόμασταν ένα θαύμα για να προκριθούμε. Αλλά ήρθε και μας στήριξε. Ελπίζω να έρθουν την Κυριακή, να τους δείξουμε μία καλύτερη εικόνα και να φθάσουμε σε μία σπουδαία επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: