Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Την πληγή από Λεβάντε θα επουλώσει ο Άρης!!

Ο Γιώργος Μύρτσος στον sportdog για το Ολυμπιακός-Άρης. Ποιος ο παίκτης-εφεύρεση στα χαφ, ποιο δίδυμο δεν έπρεπε να χαλάσει και γιατί δεν έπρεπε να παίξει ο Λυκογιάννης με Λεβάντε;
Όπως όταν γύρισε από την τριάρα από τη Λεβάντε στην Ισπανία και έριξε δύο γκολ στην Ξάνθη και όλοι πανηγύριζαν, έτσι περιμένω τον Ολυμπιακό και με τον Άρη. Θα τον κερδίσει εύκολα, δηλαδή. Γιατί αυτή η νίκη θα επουλώσει την πληγή του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.
Αποτυχία που δεν έφτασε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ!
Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα, το έχω ξαναπεί αυτό. Αλλά τι γίνεται στην Ευρώπη είναι το θέμα. Είναι αποτυχία για τον Ολυμπιακό που μία φορά δεν έφτασε στους 4 ή ακόμα και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ τόσα χρόνια. Τόσες και τόσες ομάδες βλέπουμε κάθε τόσο που, έστω και τυχαία για μία σεζόν, κάνουν σούπερ πορεία. Ο Ολυμπιακός δεν τον έκανε ποτέ αυτό και ίσως θα έπρεπε να καθίσουν και να το σκεφτούν σοβαρά αυτό στην ομάδα.
Γιατί δεν παίζει ο Ντιακιτέ δεξί μπακ;
Αναρωτιέμαι μόνο, γιατί χάλασε το δίδυμο Μανιάτη-Μοντέστο στα αμυντικά χαφ, με τον παίκτη-εφεύρεση, τον Φέισα; Δεξί μπακ μπορεί να παίξει και ο Ντιακιτέ, γιατί δεν τον βάζει να παίξει; Με την Κέρκυρα και τον Λεβαδεικό θα τον βάλει; Και στο τόσο σημαντικό παιχνίδι με τη Λεβάντε, πάει και βάζει ο Μίτσελ αριστερό μπακ τον Λυκογιάννη.
Από τους πρωτοκλασάτους, ζητάς τα ρέστα
Να συνεχίσει να παίζει το παιδί, δεν λέω να μην τον βάζει γενικά. Αλλά σε ματς όπως αυτό με τη Λεβάντε, πρέπει να χρησιμοποιούνται οι πρωτοκλασάτοι. Για να μπορείς μετά να τους ζητήσεις και ευθύνες.


πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: