Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γκαρσία: «Να μην… πεθάνουμε μπροστά στη θάλασσα»

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα (3-1) και μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην επάνοδό του, αλλά και στο Κύπελλο που τόσο πολύ θέλει να κατακτήσει.

Γκαρσία: «Να μην… πεθάνουμε μπροστά στη θάλασσα»

Ο Ουρουγουανός μέσος έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και ως συνήθως τα λόγια του είχαν ενδιαφέρον.

«Είμαι εδώ πολλά χρόνια και θέλω να κλείσει καλά η σεζόν για τον κόσμο», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο Κύπελλο: «Κάθε χρόνο λέμε ότι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά πάντα κάτι γίνεται και… πεθαίνουμε μπροστά στην θάλασσα. Δεν πρέπει να γίνει και τώρα».

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να συμμετέχω ξανά στην ομάδα και φυσικά πολύ χαρούμενος για τη νίκη».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο: «Όλο αυτό μου το μεταδίδει ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που βρίσκομαι εδώ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια. Είναι δύσκολη η χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς. Όσος χρόνος μένει μέχρι το τέλος θέλω και πρέπει να βοηθήσω όσο περισσότερο. Είμαι εδώ πολλά χρόνια και θέλω να κλείσει καλά η σεζόν για τον κόσμο, για εμένα και την οικογένεια μου..»

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Κάθε χρόνο λέμε ότι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά πάντα κάτι γίνεται και… πεθαίνουμε μπροστά στην θάλασσα. Δεν πρέπει να γίνει και τώρα. Έχουμε πολλούς και καλούς νέους παίκτες, εγώ όμως ίσως έχω λιγότερο χρόνο από αυτούς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό στόχο».

Για τη σύμπτωση τα γενέθλιά του (11 Μαΐου) να συμπίπτουν με τον τελικό του Κυπέλλου: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ένας χρόνος περισσότερος για εμένα, σημαίνει ότι ασπρίζουν περισσότερο και τα μαλλιά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: