Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Παπακώστας: «Ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιάννης Παπακώστας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παπακώστας: «Ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ»
Ανώτερο τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Παπακώστας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα 3-1 των Φαιάκων.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας θέλει η ομάδα του να… κρατήσει το καλό δεύτερο ημίχρονο που έκανε με τον «δικέφαλο του Βορρά», ώστε να παρουσιαστεί πιο δυνατή στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παπακώστας στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Προσπαθήσαμε στο πρώτο ημίχρονο να κλείσουμε τους χώρους, αλλά δεν τα καταφέραμε. Με την πλαγιοκοπήσεις και την απίστευτη ταχύτητα, ο ΠΑΟΚ έφτανε μέχρι την περιοχή μας κι εμείς δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τις σέντρες. Στο πρώτο μέρος, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ λίγο μακριά από την εστίας μας, παρά την προσπάθεια που κάναμε. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα ανώτερη τεχνικά, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας, έπεσε λίγο κι ο ΠΑΟΚ, θέλαμε ένα γκολ, κάναμε κανά δυο φάσεις ακόμη, κάναμε τεράστια προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο απελευθερωθήκαμε, ο ΠΑΟΚ έριξε λίγο το ρυθμό του, ήταν κι η είσοδος του Αγρίτη, που είναι ένας ποιοτικός παίκτης, ήταν γενικά ένας συνδυασμός πραγμάτων
», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι, είπε: «Τώρα προέχει το επόμενο παιχνίδι, που για μας είναι τελικός. Το καλό δεύτερο ημίχρονο, που κάναμε σήμερα μας δίνει μια ψυχολογική ώθηση, για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που μετά και τη νίκη της Βέροιας, πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να έχουμε λίγες ελπίδες για την παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: