Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γι’ αυτό και είναι ο Μπερλουσκόνι!!

Όπως κάθε πρόεδρος ο Μπερλουσκόνι επισκέφθηκε το Μιλανέλο για να δει την προπόνηση της ομάδας του! Με μια μεγάλη και… εντυπωσιακή διαφορά. Έφτασε στο προπονητήριο της Μίλαν με ελικόπτερο!

Γι’ αυτό και είναι ο Μπερλουσκόνι!
Ξέρει ό,τι κάνει να το κάνει με στιλ και να ξεχωρίζει!

Έτσι δεν θα μπορούσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να επισκεπτόταν στο προπονητήριο της Μίλαν για να παρακολουθήσει την προπόνηση της αγαπημένης του ομάδας όπως οι κοινοί… θνητοί πρόεδροι!

Στην χθεσινή προπόνηση των «ροσονέρι», λοιπόν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πήγε στο Μιλανέλο με ελικόπτερο, σε μια άκρως εντυπωσιακή επίσκεψη!

Αφορμή για την χθεσινή επίσκεψη του Μπερλουσκόνι στο προπονητήριο της Μίλαν αποτέλεσε η νίκη επί της Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το σημερινό ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ.

«Ήρθα για να συγχαρώ τους παίκτες για την νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα αλλά και να τους ενθαρρύνω για το ντέρμπι με την Ίντερ», ήταν τα πρώτα λόγια του ιδιοκτήτη της Μίλαν.

Σχετικά με το παιχνίδι με τους Καταλανούς ο Μπερλουσκόνι ανέφερε ότι η ομάδα του έχει ένα προβάδισμα για την πρόκριση. «Τα παιδιά έκαναν ένα θαυμάσιο παιχνίδι στο Σαν Σίρο. Θα ταξιδέψουμε με ένα μικρό προβάδισμα», τόνισε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: