Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ουζουνίδης: «Μας φέρνει πίσω αυτή η ήττα»

Στο γεγονός πως η ήττα από τη Βέροια έφερε πίσω την Ξάνθη, ύστερα από τις επιτυχίες σε Τούμπα και ΟΑΚΑ, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ουζουνίδης: «Μας φέρνει πίσω αυτή η ήττα»
Ο τεχνικός των ακριτών τόνισε πως δεν έγινε τίποτα σωστά στο πρώτο ημίχρονο, πως οι παίκτες του εκνευρίστηκαν από το χαμένο πέναλτι και βρέθηκαν ανοιχτοί χώροι για τον αντίπαλο. Ζήτησε συγκέντρωση για τη συνέχεια και εστίασε στα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν.

Αναλυτικά: «Ήταν πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας, που μας ξαναφέρνει πίσω. Την προσπάθεια που κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές θα έλεγα ότι την "πετάξαμε" σήμερα. Στο πρώτο μέρος, δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά, ενώ, στη συνέχεια, προσπαθήσαμε περισσότερο.

Οι συγκυρίες, όμως, ήταν άσχημες. Το χαμένο πέναλτι μας επηρέασε κι, αντί να μας δώσει ώθηση, γίναμε περισσότερο νευρικοί. Αντί να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, προσπαθήσαμε να εκβιάσουμε τις επιθέσεις και ο αντίπαλος βρήκε τους χώρους και πέτυχε δύο γκολ. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά τώρα, μόνο να συγκεντρωθούμε περισσότερο για να
πάρουμε γρήγορα τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε.

Πλέον, έχουμε και πολλά προβλήματα καρτών, αλλά και τραυματισμών και πρέπει να βρούμε τις λύσεις για το επόμενο παιχνίδι. Την εμφάνιση αυτή δεν την περίμενε κανείς. Ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: