Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Προτάθηκαν Βερντού και Ριβέρος!

Δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον Ζόαν Βερντού και Κριστιάν Ριβέρος, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προτάθηκαν Βερντού και Ριβέρος

Την επομένη κιόλας μέρας άρχισαν να φτάνουν σαν βροχή οι προτάσεις από γραφεία μάνατζερ, οι οποίοι εκπροσωπούν διάφορους ποδοσφαιριστές, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ωστόσο, οι προαναφερθέντες παίκτες – όπως γράφει ο «Γαύρος» - τράβηξαν την προσοχή των διοικούντων του συλλόγου.

Ο 29χρονος Βερνού είναι «δεκάρι» και αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, ενώ το όνομά του ακούγεται για αρκετούς συλλόγους της Primera Division και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Τη φετινή σεζόν μετράει 23 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει επτά γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν.

Ο Καταλανός χαφ έχει ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα στη «Μασία» της Μπαρτσελόνα, έπαιξε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα» και το καλοκαίρι του 2006 πήγε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όπου εκεί έμεινε για τρία χρόνια και έπαιξε σε 85 ματς (9 τέρματα και 25 ασίστ).

Το 2009 επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για λογαριασμό της Εσπανιόλ, όπου συνολικά έχει παίξει σε 130 αγώνες, έχει σημειώσει 21 γκολ και έχει 29 στο ενεργητικό του.

Τώρα, όμως, ο Βερντού θεωρεί ότι έφτασε η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού και για αυτό τον λόγο προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αποδειχθεί φιλόξενος για παίκτες που προέρχονται από την Primera Division.



Όσον αφορά τον Ριβέρος, δεν είναι πρώτη φορά που απασχολεί τους Πειραιώτες. Πριν από δύο καλοκαίρια, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είχε γίνει γνωστό ότι ήταν κοντά στην απόκτησή του 30χρονου αμυντικού χαφ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Σάντερλαντ.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν τον Μακούν και εκείνος πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Καϊσέρισπορ, η οποία στη συνέχεια απέκτησε τα δικαιώματά του. Στην τουρκική ομάδα έχει 56 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γειτονικού Τύπου, ο Παραγουανός θα μείνει ελεύθερος από τους «Αστέρες της Ανατολής», επειδή δεν θέλει να μείνει άλλο στη χώρα. 





πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: