Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Η καλύτερη στιγμή της Μπάγερν!!

Η Μπάγερν Μονάχου διέσυρε την Βέρντερ Βρεμης με 6-1 και ο Ντάντε επισήμανε πως οι Βαυαροί βρίσκονται στο peak τους και ελπίζει να συνεχίσουν έτσι.

Η καλύτερη στιγμή της Μπάγερν!
Ο Ντάντε δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την επίθεση της Βέρντερ Βρέμης. Ο Βραζιλιάνος τόνισε πως η Μπάγερν είχε ανεβασμένο ηθικό ύστερα από τη νίκη της επί της Άρσεναλ και το 6-1 τονώνει ακόμα περισσότερο το ηθικό ενόψει του προημιτελικού του Κυπέλλου με την Ντόρντμουντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάντε:

«Μπήκαμε στο ματς με ανεβασμένο ηθικό μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Άρσεναλ για το Champions League. Βρισκόμαστε στην καλύτερή μας στιγμή μες στη σεζόν και η ομάδα αγωνίζεται πολύ καλά.

Με τη στήριξη των οπαδών μας καταφέραμε ένα μεγάλο σκορ απέναντι στη Βέρντερ. Για μας ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Πρώτον, γιατί συνεχίζουμε με το ίδιο αβαντάζ στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεύτερον, γιατί μας ανεβάζει το ηθικό ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης κόντρα στη Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Από την αρχη της αναμέτρησης επιτεθήκαμε απέναντι στη Βέρντερ. Δεν είχαμε άλλη επιλογή, αφού θέλαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη το συντομότερο δυνατό. Ήμασταν τυχεροί που η επίθεσή μας ήταν σε καλή μέρα και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Η ομάδα έπαιξε με πάθος και το αποτέλεσμα το απέδειξε».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: