Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Παστόρε: «Σημαίνει πολλά για εμάς το ντέρμπι»

Στη σημασία που έχει για την Παρί Σεν Ζερμέν το αυριανό ματς με την Μαρσέιγ αναφέρθηκε ο Χαβιέ Παστόρε.

Παστόρε: «Σημαίνει πολλά για εμάς το ντέρμπι»
Το σύνθημα για το αυριανό ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ έδωσε ο Χαβιέ Παστόρε.

Οι δύο ομάδες απέχουν μόλις πέντε βαθμούς στη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος, όμως ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι για να πάρουν ακόμη ένα «τρίποντο».

Μάλιστα, ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας του λίγο πριν από την διεξαγωγή της αναμέτρησης.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, τόσο για την ομάδα, όσο και για όλους εδώ στο Παρίσι. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε τη νίκη και θα κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους. Αυτός ο αγώνας σημαίνει πολλά για εμάς και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», ανέφερε αρχικά ο Παστόρε και πρόσθεσε:

«Είμαστε όλοι επαγγελματίες, έχουμε κάνει μια καλή πορεία και είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Χάσαμε από την Σοσό, όμως πριν είχαμε ένα αήττητο σερί 13 αγώνων».

Καταλήγοντας, ο Αργεντινός μίλησε για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στις τάξεις των Πρωτευουσιάνων: «Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ματς για τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια μεγάλη εμφάνιση. Μπροστά μας έχουμε το ματς με τη Μαρσέιγ και μετά θα κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Βαλένθια για το Champions League».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: