Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Σνομπάρει» την Ευρώπη η Μπράντφορντ!

Μπορεί για άλλους συλλόγους η έξοδος στο Γιουρόπα Λιγκ να αποτελεί δέλεαρ, ειδικά εάν αγωνίζονται στην τέταρτη κατηγορία, δεν ισχύει το ίδιο και με την Μπράντφορντ.

«Σνομπάρει» την Ευρώπη η Μπράντφορντ
Η ομάδα της League Two εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μη δεχθεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ακόμη κι αν κατακτήσει το Λιγκ Καπ.

Οι «bantams» έχουν ραντεβού με τη δική τους ιστορία, αφού την Κυριακή το απόγευμα αγωνίζονται με τη Σουόνσι στο «Wembley», με το νικητή να κατακτά εκτός από το Λιγκ Καπ και μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, στην περίπτωση που η Μπράντφορντ επικρατήσει της Σουόνσι, η συμμετοχή της στο Γιουρόπλα Λιγκ μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται.

Με βάση τις δηλώσεις του Μαρκ Λόουν, ο σύλλογος του Γιόρκσαϊρ εξετάζει το ενδεχόμενο της απόρριψης της θέσης που εξασφαλίζει το Λιγκ Καπ, αφού το κόστος μιας τέτοιας συμμετοχής είναι αρκετά πάνω από τις δυνατότητές του.

«Δεν πρόκειται να πληρώσουμε για να παίξουμε στην Ευρώπη», τόνισε ο εκ των προέδρων της Μπράντφορντ, για να συνεχίσει και να αποκαλύψει συζητήσεις που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του συλλόγου στο Λιγκ Καπ: «Όταν κερδίσαμε την Άστον Βίλα στα ημιτελικά μου είπαν πως η συμμετοχή μας στους πρώτους γύρους των ευρωπαϊκών θεσμών μπορεί να μας κοστίσει αρκετά χρήματα. Εγώ απαντώ πως όλο αυτό μου φαίνεται αστείο, αφού εάν ισχύει κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμμετέχουμε».

Μάλιστα, ο Λόουν προσπάθησε να κατευνάσει το θόρυβο από τις δηλώσεις του στη «Sun», αφού τόνισε πως όλα αυτά είναι …θεωρίες, αφού «δεν πρόκειται να» κερδίσει η Μπράντφορντ τη Σουόνσι στον τελικό της Κυριακής. «Είμαι απόλυτα σοβαρός όταν λέω πως δεν πρόκειται να αγωνιστούμε στην Ευρώπη», κατέληξε ο αντιπρόεδρος του πρώτου συλλόγου της τέταρτης κατηγορίας που φτάνει στον τελικό του Λιγκ Καπ, εδώ και περισσότερο από 50 χρόνια.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: