Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Χρύσωσε» το χάπι!

Χάρη στο γκολ του Αργυρίου στις καθυστερήσεις η Προοδευτική ισοφάρισε τα Χανιά (1-1) και έφυγε από την Κρήτη έχοντας στις αποσκευές της τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

«Χρύσωσε» το χάπι
Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στα Χανιά και την Προοδευτική στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League 2.

Εκείνοι που ξεκίνησαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να έχουν δοκάρι στο 3’ με τον Ζαντριά. Τελικά η πίεση των Κρητικών απέφερε καρπούς στο 23’ όταν ο Γωνιωτάκης από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Αυτή τελικά ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αργυρίου, ο οποίος ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μποχώνης, Κορτσινίδης, Βουρβαχάκης, Τσατσαρής, Καμπλιώνης (88' Πυθαρούλης), Παπαζούδης, Ζαντριάς (76' Ζντράβκοβιτς), Πάγκαλος, Γωνιωτάκης (60' Τσάτσος), Δουμάνης.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης)
: Μπαντίκος, Παπανικόλας, Μπέλερης, Κορκοντζέλος, Λαζούρας, Κουσουρής (46' Κοξαράκης), Κακαράς, Αργυρίου, Βούζας (46' Πλαντίγκος), Τεγούσης, Καλαϊτζίδης.

Η (14η) αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):

Εθνικός Σιδηροκάστρου- Βατανιακός
Κασσιόπη- Τύρναβος
Δόξα Κρανούλας- Πλαταμώνας
Απόλλων Καλαμαριάς- Οδυσσέας Κορδελιού
Αναγέννηση Καρδίτσας- Ζάκυνθος

* Ο Τηλυκράτης παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.

Η (14η) αγωνιστική (Νότιος όμιλος):

Σάββατο (23/2)
Χανιά- Προοδευτική 1-1
Ρούβας- Αχαρναϊκός
Καλαμάτα- Πανηλειακός
Παναιγιάλειος- Αστέρας Μαγούλας
Φωστήρας- Γλυφάδα
Ρεπό: Επισκοπή

** Η Κόρινθος παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: