Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Βρόντηξε» ο Ολυμπιακός!!

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ολυμπιακός στην Σύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-0 σετ του Φοίνικα και εξασφάλισαν την πρώτη θέση της Volleyleague.

«Βρόντηξε» ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ, έχοντας για ακόμα ένα ματς για κορυφαίο τον Μπόμπι Γιορντάνοφ.

Ο Φοίνικας ξεκίνησε με προβάδισμα στα δύο πρώτα σετ αλλά δε μπόρεσε να το κρατήσει. Ο Ολυμπιακός με βασικό κεντρικό τον Παπαδόπουλο, αντί του τραυματία Γιούρισιτς, και με σταθερή υποδοχή μπόρεσε να κρατηθεί κοντά στο σκορ όταν ο Φοίνικας ξεκίνησε με προβάδισμα 8-6. Τα σερβίς του Ποτότσνικ, η καλή άμυνα και οι «κόντρα» επιθέσεις από τον ασυγκράτητο Γιορντάνοφ έφεραν τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ και τελικά του έδωσαν το πρώτο σετ.

Στο 2ο σετ, ο Φοίνικας έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα με 7-2 αλλά η είσοδος του Σωτηρίου αντί του Ποτότσνικ βελτίωσε ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό που βρήκε ηρεμία σε υποδοχή, απέκτησε κι άλλη λύση στην επίθεση και έτσι ήρθε η ισοφάριση 10-10. Στο 11-11 με τα σερβίς του Ντορνέλας ο Φοίνικας έκανε σερί 3-0 (14-11) αλλά η απάντηση ήρθε με τις επιθέσεις των Σωτηρίου, Γιορντάνοφ για το 14-14, ενώ στο 17-17 τα σερβίς του Φιλίποφ έφεραν πολύτιμο προβάδισμα για τον Ολυμπιακό με 19-17. Ο Φοίνικας προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο 3ο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμη πιο δυνατά, έχοντας την ψυχολογία υπέρ του και κατάφερε να πάρει τη νίκη εύκολα.

Φοίνικας Σύρου –Ολυμπιακός 0-3

Τα σετ:
23-25, 22-25, 20-25


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: