Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πετράκης: «Πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Σισοκό»

Το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ιμπραήμ Σισοκό, «έπλεξε» με δηλώσεις του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Πετράκης: «Πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Σισοκό»

Εκτός αυτού ο τεχνικός των Κρητικών μίλησε και για το γεγονός πως ο σύλλογος του Ηρακλείου δέχτηκε για τρίτη αγωνιστική τρία τέρματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης:


Για την ήττα με σκορ 3-1 από τον Παναθηναϊκό:


«Πρέπει να πω ότι αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε πολύ και στο διάστημα αυτό δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ. Δεχτήκαμε δύο γκολ, ένα τυχερό όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και το δεύτερο από μία κακή εκτίμηση. Το σκορ μας αδικεί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Έχασε ευκαιρίες για το 3-1, εμείς δεν ισοφαρίσαμε και τελικά δεχτήκαμε το τρίτο γκολ. Τη διαφορά έκανε ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σισοκό. Δεν μπορέσαμε να τον κλείσουμε. Δυστυχώς, δεχόμαστε εύκολα γκολ και πρέπει να βρούμε τρόπο να το αλλάξουμε, γιατί αδικούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια μας».

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν φάνηκε να παίζει επιθετικά στο 2-1:

«Το διάστημα που αναφέρετε, είχαμε δύο καλές φάσεις. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και το ακολουθούμε. Όταν έγινε το 3-1 το ματς τελείωσε. Το ανορθόδοξο παιχνίδι βοηθά τον αντίπαλο, όχι την ομάδα μας. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως είχαμε σχεδιάσει, αλλά δεν μας βγήκε».

Για το ότι ο ΟΦΗ δέχεται τρία γκολ σε ακόμα ένα παιχνίδι:

«Μας προβληματίζει ότι δεχόμαστε τρία γκολ σε άλλο ένα ματς. Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου. Μας έλειπαν σήμερα κάποια παιδιά σημαντικά για την εικόνα μας. Πρέπει να δουλέψουμε, γιατί δεχόμαστε γκολ χωρίς να απειλούμαστε».

Για τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπάζογλου:

«Ο Παπάζογλου είχε συμπληρώσει έναν αριθμό καρτών και θα έχανε δύο παιχνίδια. Έκανα αυτή την επιλογή για να απουσιάσει μόνο από ένα παιχνίδι».

Για το αν αγχώνεται μετά τη νίκη της Βέροιας:

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος στο ποδόσφαιρο και να μην αγχώνεται. Πρέπει να έχουμε το απαιτούμενο άγχος, γιατί αυτό μας διατηρεί συγκεντρωμένους και μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα είμαστε πιο απαιτητικοί και πιο αποφασιστικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: