Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Πιστεύουμε περισσότερο για τη συνέχεια»

Στο ότι η νίκη στην Ξάνθη δίνει περισσότερη πίστη στη Βέροια, κατέληξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ύστερα από τη λήξη της αναμέτρησης.

Καλαϊτζίδης: «Πιστεύουμε περισσότερο για τη συνέχεια»
Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» επισήμανε πως οι παίκτες του ήταν πολύ καλοί ατομικά και αμύνθηκαν πολύ σωστά. Ζήτησε νίκες στα ματς με Άρη και ΟΦΗ και έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο που βρέθηκε στα Πηγάδια.

Αναλυτικά: «Με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη, μία ομάδα που τις τελευταίες αγωνιστικές πέτυχε αξιομνημόνευτες νίκες, εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ατομικά, είχαμε πολύ καλές προσπάθειες και η αμυντική λειτουργία μας δεν επέτρεψε τον αντίπαλο να δημιουργήσει προβλήματα. Επιθετικά, φτάσαμε σε φάσεις εκτέλεσης και αξιοποιήσαμε δύο από αυτές, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για μισή ώρα περίπου. Ήταν ένα επιθυμητό αποτέλεσμα, μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας και, παρά την καλή μας εικόνα.

Η νίκη αυτή μας δίνει μεγαλύτερη πίστη για τη συνέχεια και οι επόμενοι αγώνες μας με Άρη και ΟΦΗ είναι ορισμός του "τελικού", υπό την οπτική γωνία ό,τι με νίκες στους επόμενους αγώνες, μεγαλώνουμε το ποσοστό της επιτυχίας για τον στόχο μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, που σε τέτοιους καιρούς οικονομικής κρίσης, έθεσε προτεραιότητα τη βοήθειά του στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Skoda Ξάνθη και εκπλήρωση των στόχων της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: