Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Την έσωσε ο Κακά!

Με έναν Κακά από… το ένδοξο παρελθόν, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 της ουραγού Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και απέφυγε ακόμη ένα φετινό κάζο.

Την έσωσε ο Κακά (video)
Τα έκανε όλα και συνέφερε.

Ο Κακά πήρε φανέλα βασικού και έστω κι αργά δικαίωσε τον Μουρίνιο για την επιλογή του, καθώς με ένα εξαιρετικό γκολ και μια πάσα βγαλμένη από όνειρο, βοήθησε τα μέγιστα την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τους Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Κεντίρα για να τους ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας. Ωστόσο, δεν του βγήκε. Καθώς ο Ρίκι στο 35’ έδωσε προβάδισμα στην «Ντεπόρ» και τα πρώτα… φαντάσματα έκαναν την εμφάνισή τους για τους Μαδριλένους.

Στο δεύτερο μέρος οι τρεις προαναφερθέντες πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο κι αμέσως η μεσοεπιθετική γραμμή της «βασίλισσας» ξεκίνησε να… στρίβει. Στο 73’ ο Κακά έπιασε ένα από τα γνωστά του σουτ, με πολύ φάλτσο και τεχνική, την έστειλε στα δίχτυα των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 1-1. Και επτά λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, η Ρεάλ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της. Ο Βραζιλιάνος άσος έβγαλε φοβερή κάθετη στον «CR7», εκείνος την τσίμπησε όσο-όσο για τον Ιγκουαΐν και ο τελευταίος έκανε το 2-1 που έμεινε ως το τέλος και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: