Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη… αγνοείται!

Έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε η Τβέντε, η οποία έχασε εκτός έδρας από τη Χέρενφεν με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Νίκη… αγνοείται
Εκεί που ήταν μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου η Τβέντε πλέον κοντεύει να χάσει τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Βέβαια, όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν αν το σύνολο του Στίβεν ΜακΛάρεν δεν είχε να νικήσει έξι αγωνιστικές στην Eredivisie. Μάλιστα, η Τβέντε γνώρισε και την ήττα με 2-1 και στην έδρα της Χέρενφεν στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 15’ με τον Πάρα. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έκαναν το 1-1 στο 54’ με τον Μπουλούκιν, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79’ Φινμπόγκασον.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Φίτεσε νίκησε εκτός έδρας με σκορ 5-3 την Χέρακλες. Σημαντική νίκη με 1-0 πήρε Γκρόνιγκεν απέναντι στην Τσβόλε, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε η Φένλο της Βάλβαϊκ.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 22/02

Βίλεμ-Ναϊμέγκεν 2-3

Σάββατο 23/02

Χέρακλες-Φίτεσε 3-5
Γκρόνιγκεν-Τσβόλε 1-0
Φένλο-Βάλβαϊκ 1-0
Χέρενφεν-Τβέντε 2-1

Κυριακή 23/02

Φέγενορντ-Αϊντχόφεν
Άγιαξ-Ντεν Χάαγκ
Ουτρέχτη-Ρόντα
Άλκμααρ-Μπρέντα


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: