Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Ξεχνάμε τον αποκλεισμό από την Τότεναμ»

Να στρέψουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα και να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Τότεναμ στο Europa League προέτρεψε τους παίκτες του στη Λιόν ο Ρεμί Γκαρντ.

«Ξεχνάμε τον αποκλεισμό από την Τότεναμ»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Λιόν κόντρα σε εκείνους της Τότεναμ, παρά το γεγονός πως αποκλείστηκαν, έμεινε ο προπονητής του γαλλικού συλλόγου, Ρεμί Γκαρντ.

«Μου αρέσει πολύ όταν η ομάδα μου δίνει τα πάντα. Αποκλειστήκαμε από μία αντίπαλο το ίδιο δυνατή με μας και ας μην ξεχνάμε ότι οι τωρινοί παίκτες της Λιόν δεν έχουν τόση ευρωπαϊκή εμπειρία όση εκείνοι της Τότεναμ. Παρ' όλα αυτά, βρεθήκαμε πολύ κοντά στην πρόκριση», είπε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός.

Στη συνέχεια ο 46χρονος προπονητής μίλησε και για τους στόχους που πλέον πρέπει να έχουν οι παίκτες του: «Τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο, συνεχώς παλεύεις για κάτι. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό που συνέβη, γιατί τώρα μας έχει μείνει μόνο το πρωτάθλημα. Είναι απαραίτητο να δείξουμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε στο πρώτο μισό της σεζόν».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: