Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ώπα, να σου μια μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα!

O Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα (3-1).

Ώπα, να σου μια μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κέρκυρα
Αν δεν ξεχάσαμε όσα είπε ο Γιώργος Δώνης πριν από μερικές μέρες, για τις μεγάλες νίκες που θα ακολουθήσουν, κάπως έτσι θα συνοδευόταν η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας.

Κι ας μην είναι παιχνίδι που αντέχει κριτικής, καθότι ο ΠΑΟΚ τράβηξε χειρόφρενο μετά από τρία γκολ σε εννέα λεπτά.

Στην ουσία, το να μιλήσουμε για μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κέρκυρας είναι μάλλον μια ανόητη υπόθεση και είναι βέβαιο ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όταν υποσχέθηκε μεγάλες νίκες, μετά το τέλος της περασμένης αγωνιστικής, στην ισοπαλία με την ΑΕΚ, δεν αναφερόταν στην κόντρα με τον ουραγό του πρωταθλήματος.

Επίσης βέβαιο είναι και δεν μπορεί να αλλάξει, το υπόλοιπο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ, μέχρι να φτάσει στα πλέι-οφ. Το κύπελλο ως πρόγραμμα δεν είναι δεδομένο αν δεν περάσει τον Λεβαδειακό, όσα για τα πλέι-οφ, δεν έχουν κλείσει οριστικά οι θέσεις. Μιλούμε για το υπόλοιπο της κανονικής σεζόν κι αντε να βρεις που μπορεί ο ΠΑΟΚ να σημειώσει μια νίκη που θα ενθουσιάσει τόσο πολύ τον κόσμο, που θα τον επαναφέρει στο γήπεδο και θα εξιλεωθεί ο Δώνης, διαγράφοντας όσα στραβά κι ανάποδα έχει κάνει ως προπονητής του δικεφάλου.

Υποδέχεται τον Πανιώνιο, πάει στα Χανιά (Πλατανιάς), επιστροφή στην Τούμπα με ΠΑΟ (το ντέρμπι των ντέρμπι, χα…). Πάει στο Καραϊσκάκη. Εκεί, και μόνον εκεί θα συζητήσουμε για μια μεγάλη νίκη, εφόσον προκύψει, αν και ο φετινός ΠΑΟΚ δεν πείθει στις εξόδους με αντιπάλους του τρεις μεγάλους. Τελειώνει υποδεχόμενος τη Βέροια, πηγαίνει στη Λειβαδιά και φιλοξενεί τον ΠΑΣ.
Είναι ένα σπουδαίο πρόγραμμα, από το οποίο λείπει το μεγάλο παιχνίδι και η επίσκεψη στο Καραϊσκάκη δεν σημαίνει τίποτε απολύτως, καθότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά.

Ο Δώνης υποσχέθηκε νίκες και επειδή δεν τις βρήκαμε στο πρωτάθλημα, αναμένουμε να προκύψουν από το κύπελλο, αν και πόσο μεγάλη μπορεί να είναι μια πρόκριση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα γράψει ιστορία περνώντας από τον Λεβαδειακό. Θα γράψει αν θα κατακτήσει τον τίτλο. Θα περιμένουμε να δούμε λοιπόν, αν θα απολαύσουμε μεγάλες νίκες, αν θα αποδώσουν οι περιβόητοι 12 αυτοματισμοί της ομάδας του που ήρθαν να απαντήσουν σε όσους τον κατακρίνουν και τον θεωρούν ανεπαρκή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: