Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Θα δώσει μάχη στο «Καραϊσκάκη»

Βαθμό ή βαθμούς θα επιδιώξει να πάρει ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο Φάληρο.

Θα δώσει μάχη στο «Καραϊσκάκη»
Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα ψάξει ο Άρης στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2).

Η αποστολή για τους παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσου είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν για να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς από το φαληρικό γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε άσχημη βαθμολογική θέση και, παρότι ακολουθεί ο… τελικός με τη Βέροια (που κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-0 στην έδρα της Ξάνθης), εκείνοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ελπίζουν στην παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που είχε ο Κοέλιο στους προσαγωγούς, δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή και φυσικά γλιτώνει τον Μιχαλήτσο από την υποχρέωση να αλλάξει δίδυμο στα αμυντικά χαφ.

Ο Πορτογάλος μαζί με τον Παπαστεριανό θα επωμιστεί το ανασταλτικό βάρος, ενώ την τετράδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Ζαραδούκας και Ηρακλής στα άκρα, ο Πουλίδο με τον Παπαζαχαρία στα στόπερ, ο Τάτος θα παίξει πίσω από τον Διαμαντάκο που θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Αγάνθο, ενώ στις πτέρυγες ο Καζναφέρης θα είναι αριστερά και ο Γιαννιώτας δεξιά.

Προϊστορία

Σαφές προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο τον Άρη. Οι Πειραιώτες μετρούν 37 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ματς έχουν κερδίσει οι «κίτρινοι».

Την περσινή σεζόν οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0 κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

11/03/12 Ολυμπιακός-Άρης 3-0 (18' Μαρκάνο, 45' πεν. Χολέμπας, 69' Μιραλάς)
24/10/10 Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (2' Ριέρα)
18/04/10 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (32΄ Ζεβλάκοφ, 45΄+ πεν. Μαρέσκα – 43’ πεν. Κάλβο)
15/02/09 Ολυμπιακός-Άρης 2-1 (23' Τζόρτζεβιτς, 75' Γκαλέτι - 90' αυτ. Τοροσίδης)
27/01/08 Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (79' πεν. Τζόρτζεβιτς)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: