Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ασταμάτητη η Γουότφορντ!

Συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της στην Τσάμπιονσιπ έδωσε η Γουότφορντ. Η ομάδα του Τζιανφράνκο Τζόλα επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Ντέρμπι, έφτασε τους 62 βαθμούς και «έπιασε» στη 2η θέση του πίνακα την Χαλ. Ήττα τόσο για τις «τίγρεις», όσο και για την Κρίσταλ Πάλας περιελάμβανε το μενού της 34ης αγωνιστικής.
Οι «Hornets» πήραν το προβάδισμα στο 35ο λεπτό με τον Μαρέι Βύντρα να πετυχαίνει το 19ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα για να έρθει στο 68’ ο Έκστραντ να κάνει το 2-0. Το μοναδικό που κατάφερε να πετύχει η Ντέρμπι, ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση του Γουόρντ (73’).
Την ίδια ώρα που η Γουότφορντ συνέχιζε το σερί της, η Χαλ έβλεπε το δικό της να σταματά με… σκληρό τρόπο στο «Ρίμποκ» κόντρα στη Μπόλτον. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά (!) της αναμέτρησης και να φτάνουν τελικά στο επιβλητικό 4-1.
Ήττα και για την Κρίσταλ Πάλας, με τους Λονδρέζους να μην τα καταφέρνουν στο Σέφιλντ κόντρα στη Γουένσντεϊ (1-0).
Στο 0-0 έμειναν Λιντς και Μπλάκμπερν στο «Έλαντ Ρόουντ», ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε νικηφόρα (2-0) από την έδρα της Τσάρλτον.
Το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα της ημέρας σημειώθηκε στο Μπρίστολ Σίτι-Μπάρνσλεϊ με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, επικρατώντας 5-3.
Η 34η αγωνιστική ολοκληρώνεται το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής (24/2) με την εκτός έδρας δοκιμασία της πρωτοπόρου Κάρντιφ κόντρα στη Γουλβς.
Αναλυτικά η 34η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ:
Γουότφορντ-Ντέμπι 2-1
Χάντερσφιλντ-Ίπσουιτς 0-0
Μπλάκμπερν-Λιντς 0-0
Μπρίστολ Σίτι-Μπάρνσλεϊ 5-3
Πίτερμπρο-Μπέρμιγχαμ 0-2
Μπράιτον-Μπέρνλι 1-0
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Κρίσταλ Πάλας 1-0
Μπόλτον-Χαλ 4-1
Τσάρλτον-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-2
Μίντλεσμπρο-Μίλγουολ 1-2
Γουλβς-Κάρντιφ (24/2)



πηγή: england365.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: