Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Δεν είναι Τοροσίδης αλλά…»

Έχει διαφορετικό στιλ με τον Τοροσίδη αλλά έχει την ποιότητα για να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Αυτά επεσήμανε ο συνεργάτης του Ζαρντίμ για τον Σαλίνο.

«Δεν είναι Τοροσίδης αλλά…»
Εγκώμια από τον Νέλσον Καλντέιρα, τον συνεργάτη του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον Σαλίνο. Ο πορτογάλος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Τοροσίδη γιατί έχει διαφορετικό στιλ αλλά δήλωσε σίγουρος ότι έχει ποιότητα θα προσφέρει στον Ολυμπιακό και θα αρέσει στους οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του συνεργάτη του Ζαρντίμ στη Real News

«Κατ΄ αρχήν, δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με τον Τοροσίδη. Είναι πιο κοντός και με διαφορετικό στιλ. Κατά τη γνώμη μου, είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Βγάζει τρομερή ενέργεια, τρομερή ένταση στο γήπεδο. Η ομάδα ακολουθεί αναγκαστικά τον ρυθμό του. Αρχικά, έπαιζε στον άξονα στην Μπράγκα. Όταν τραυματίστηκε ο Μπαϊάνο, το δεξί μπακ, αναγκαστήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε εκεί. Και ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Ήταν παρών και αποφασιστικός σε όλα τα σπουδαία ματς της Μπράγκα, από τους παίκτες "κλειδιά".

Είναι πολύ γρήγορος και καλός τεχνικά, αν και όχι όσο περιμένει κανείς από ένα Βραζιλιάνο. Μπορεί να βγάλει σωστές κοντινές πάσες, αλλά και εξαιρετικές σέντρες στην αντίπαλη περιοχή. Αμυντικά, ξέρει να προστατεύει την μπάλα.

Συνδυάστηκε πολύ καλά στην Μπράγκα με τον Αλαν που είχε μπροστά του. Επαναλαμβάνω, δεν είναι Τοροσίδης. Ο Σαλίνο είναι καλύτερος επιθετικά. Μπορεί, επίσης, να κάνει διαγώνια κίνηση προς τον άξονα και να σουτάρει ή να βγάλει κάθετες πάσες. Καλύπτει ωραία τον χώρο. Νομίζω θα αρέσει πολύ στον κόσμο του Ολυμπιακού, αν, όντως, έρθει στην Ελλάδα. Έχει χαρακτήρα νικητή. Δεν κρύβεται, του αρέσει να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: