Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Βγαίνουν τα «μαχαίρια» στη Σίτι!

Από το ψυχροπολεμικό κλίμα στα θερμά επεισόδια στη Μάντσεστερ Σίτι!

Βγαίνουν τα «μαχαίρια» στη Σίτι
Η κατάσταση στη Μάντσεστερ Σίτι θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, μετά τις δηλώσεις του Ρομπέρτο Μαντσίνι για τον Σαμίρ Νασρί, με τον τεχνικό της ομάδας να τονίζει πως ο Γάλλος άσος δίνει μόνο το 50% των δυνατοτήτων του. Αναμένεται …αντίδραση του 26χρονου μέσου.

Ο Μαντσίνι φαίνεται πως θέλει να αφυπνίσει τον Νασρί και να τον πεισμώσει, ώστε ο τελευταίος να ανεβάσει την απόδοσή του στα ματς που απομένουν για το πέσιμο της αυλαίας της Πρέμιερ.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε πως ο «Σαμίρ μπορεί να τα πάει καλύτερα φέτος» και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα …παράπονα που έχει:

«Είναι κορυφαίος παίκτης, αλλά δεν παίζει όσο καλύτερα μπορεί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά αυτό δεν το δείχνει συχνά. Ξέρει πως μπορεί να βελτιώνεται κάθε μέρα, μέχρι το τέλος της καριέρας του. Δεν είναι δυνατόν να κερδίζεις τον τίτλο πέρυσι και να νομίζεις πως μπορείς να παίζεις στο 50% των δυνατοτήτων σου την επόμενη σεζόν».

Από την πλευρά του Νασρί δεν έχει υπάρξει αντίδραση ακόμη, ωστόσο ο Γάλλος άσος έχει αποδείξει πως δεν …μασά τα λόγια του. Η Σίτι υποδέχεται την Τσέλσι την Κυριακή και ο 26χρονος μέσος αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: