Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Επιστρέφει στην 11άδα ο Αβραάμ!

Για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη.

Επιστρέφει στην 11άδα ο Αβραάμ
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις του την Κυριακή απέναντι στον Άρη στο Καραϊσκάκη και ο Μίτσελ όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα της ομάδας του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» θα μπει 11άδα για πρώτη φορά από τον περασμένο Απρίλιο και είναι δεδομένο ότι θα πάρει το χειροκρότημα από τον κόσμο που θα βρεθεί στο Φάληρο.

Ωστόσο, ενδιαφέρον για μία ακόμα φορά παρουσιάζουν οι επιλογές του Μίτσελ σε ότι αφορά την αποστολή του Ολυμπιακού καθώς Πίνο, Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Μοντέστο έμειναν ξανά εκτός κάτι που δείχνει ότι τουλάχιστον στην παρούσα φάση ο Ισπανός δεν τους υπολογίζει. Και αν για τον Κολομβιανό υπάρχει και το… ελαφρυντικό του τραυματισμού από τον οποίο προέρχεται, για τους υπόλοιπους βγαίνει το συμπέρασμα ότι είναι εκτός πλάνων.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ, μίλησε στους παίκτες του για το ματς με τον Άρη και τους επισήμανε την ανάγκη να εμφανιστεί η ομάδα μπροστά στο κοινό της πολύ καλύτερη και πιο αποτελεσματική απ’ όσο στο τελευταίο ματς με τη Λεβάντε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: