Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αναγέννηση… Καλαμαριάς!

Επιστροφή στις νίκες μετά από καιρό για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Οδυσσέα Κορδελιού. Από κοντά παραμένει και η Αναγέννηση Καρδίτσας που επικράτησε της Ζακύνθου 2-0.

Αναγέννηση… Καλαμαριάς
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος στην έδρα του επικράτησε με σκορ 1-0 του Οδυσσέα Κορδελιού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, χάρη στο γκολ του Παρμαξίδη στο 3’. Έτσι, οι «ροσονέρι» επέστρεψαν στις νίκες μετά από τις 6 Ιανουαρίου όταν και είχαν επιβληθεί του Τηλυκράτη 2-0.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς αν και είναι στην κορυφή δεν μπορούν να νιώθουν ασφάλεια, αφού από κοντά τους είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία νίκησε εντός έδρας την Ζάκυνθο με σκορ 2-0 και πλέον η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 2 βαθμούς (30 ο Απόλλων Καμαρίας και 28 η Αναγέννηση Καρδίτσας).

Στα άλλα ματς του Βορείου ομίλου η Δόξα Κρανούλας «κόλλησε» στο 0-0 με τον Πλαταμώνα, ενώ τη δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τόσο η Κασσιόπη όσο και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που επικράτησαν του Τύρναβου και του Βατανιακού 1-0 και 2-0 αντίστοιχα.

Τώρα όσον αφορά στα ματς του Νοτίου ομίλου σημαντική εντός έδρας νίκη στις καθυστερήσεις με σκορ 2-1 πήρε ο Φωστήρας απέναντι στην Γλυφάδα. Χωρίς νικητή έληξαν οι αναμετρήσεις του Παναιγειάλειου με τον Αστέρα Μαγούλας και της Καλαμάτας με τον Πανηλειακό, αφού και τα δύο ματς έληξαν 1-1. Σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ρούβα με σκορ 2-1 πήρε ο Αχαρναϊκός.

Η (14η) αγωνιστική (Νότιος όμιλος):

Ρούβας- Αχαρναϊκός 1-2
Καλαμάτα- Πανηλειακός 1-1
Παναιγιάλειος- Αστέρας Μαγούλας 1-1
Φωστήρας- Γλυφάδα 2-1
Ρεπό: Επισκοπή

** Η Κόρινθος παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.

Η (14η) αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):

Εθνικός Σιδηροκάστρου- Βατανιακός 2-0
Κασσιόπη- Τύρναβος 1-0
Δόξα Κρανούλας- Πλαταμώνας 0-0
Απόλλων Καλαμαριάς- Οδυσσέας Κορδελιού 1-0
Αναγέννηση Καρδίτσας- Ζάκυνθος 2-0

* Ο Τηλυκράτης παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: