Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Θυμήθηκε ποιος είναι!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για τις νίκες Παναθηναικού και ΠΑΟΚ στην 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Θυμήθηκε ποιος είναι!

Ολα αυτά συνιστούν μια υπέροχη βραδιά για το «τριφύλλι». Πάντα τηρουμένων των συνθηκών που τον κατατρέχουν αυτή την εποχή. Καλή μπάλα έπαιξε, αν και τα λαθάκια στα μετόπισθεν δεν τα απέφυγε. Και μόνο όμως ότι χαμογέλασε ξανά έπειτα από τόσο καιρό είναι θετικό. Κατά κάποιο τρόπο, ξόρκισε και τα φαντάσματα του ΟΑΚΑ όπου μέχρι τώρα μετρούσε μόλις δυο νίκες στο πρωτάθλημα. Απίθανοι και απογοητευτικοί αριθμοί, αλλά - είπαμε- με τον φετινό Παναθηναϊκό τα έχουμε δει όλα.

Οι «πράσινοι» με ηγέτη τον Σισοκό και τον Τοτσέ να σκοράρει δις και να είναι η πιο αξιόπιστη (και ουσιαστικά μοναδική) επιθετική λύση θέλουν να ελπίζουν πως αυτή η νίκη θα αποτελέσει εφαλτήριο για καλό φίνις στη λίγκα. Ακόμη υπάρχει στόχος και είναι σοβαρός: τα πλεϊ οφ και η έξοδος στην Ευρώπη. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο...

Στην Τούμπα, η νίκη του ΠΑΟΚ ήταν μάλλον δεδομένη με τη διαφορά που τον χωρίζει με την Κέρκυρα. Εκείνο όμως που ξεχώρισε ήταν οι γκολάρες του Σαλπιγγίδη. Απίθανα ψαλίδια που ομόρφυναν την αναμέτρηση. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκουν έστω και αργά τον εαυτό τους. Ζητούμενο να είναι έτοιμοι στα πλεϊ όφ. Εκεί θα κριθεί η... μιάμιση χρονιά (η υπόλοιπη θα είναι το κύπελλο) με την εξοδο ή όχι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη νίκη της ημέρας πάντως, πέτυχε η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας αν και έπαιζε με δέκα παίκτες πέρασε με διπλό από την Ξάνθη. Αρχισε να ανασαίνει πιο άνετα και έμπλεξε ακόμη περισσότερο τον Αρη. Οχι ότι οι υπόλοιποι της ουράς μπορεί να είναι χαλαροί. Κι αν η Κέρκυρα έχει... χαιρετήσει, η άλλη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό είναι ακόμη ανοικτή.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: