Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Για το κάτι παραπάνω»

Η ένατη νίκη του Απόλλωνα στην Α1 μπάσκετ των ανδρών δίνει την δυνατότητα στον Νίκο Βετούλα να στοχεύει στο… κάτι παραπάνω.

«Για το κάτι παραπάνω»
Η επικράτηση του Απόλλωνα επί του Κολοσσού, στην Πάτρα, για την 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών αναπτέρωσε τις ελπίδες της αχαϊκής ομάδας για κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Αυτό τόνισε μετά τη λήξη του ματς και ο τεχνικός των Πατρινών, Νίκος Βετούλας, ο οποίος πρόσθεσε ότι μπορεί πλέον να δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που μέχρι τώρα είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

«Ξέραμε από την αρχή πως με την έλευση του κόουτς (Βασίλη Φραγκιά) έχει αλλάξει η ομάδα του Κολοσσού. Είναι μια ομάδα που ελέγχει τον ρυθμό, της αρέσει να παίζει το δικό της παιχνίδι. Είδαμε το παιχνίδι του Κολοσσού με τον Πανιώνιο που έπαιξε πολύ καλά και εμάς μας έκανε καλό η ήττα από Καβάλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια και για μένα και για το σωματείο και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια», είπε αρχικά ο κόουτς του Απόλλωνα και συνέχισε:

«Εμείς σήμερα παίξαμε καλή άμυνα, κάναμε όμως και λάθη που δεν έπρεπε καθώς δεν είχαμε συγκέντρωση. Αυτό που είπε ο κόουτς (για παίκτες που τους γεμίζουν τα μυαλά με μεταγραφή σε εξωτερικό) ισχύει και σε δικούς μας παίκτες. Πλέον θα κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω αλλά και να παίξουν και τα άλλα παιδιά που τώρα δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής».

Από την πλευρά των παικτών των Πατρινών, ο Λάρι Τέρνερ, σχολίασε: «Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια και από τις δυο ομάδες. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά είχαμε μια διαφορά την διατηρήσαμε. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα και στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: