Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος εξέφρασε την ενόχληση του ίδιου και των συμπαικτών του για το γεγονός ότι ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ δε γεμίζει, πλέον, το γήπεδο της Τούμπας.
Αρχικά, ευχαρίστησε τον Γιώργο Δώνη για την ευκαιρία που του έδωσε και αναφέρθηκε στο ματς. «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Από την αρχή μπήκαμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και βάλαμε τρία υπέροχα γκολ. Μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη περισσότερα και στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Κοιτάμε τη συνέχεια. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα για να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα», είπε για να μιλήσει και για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.
«Αρχικά θα κοιτάξουμε το ματς του Κυπέλλου να παίξουμε καλά και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά βρίσκουμε ρυθμό και οι καινούργιοι παίκτες αφομοιώνουν τα πράγματα που τους ζητάει ο προπονητής».
Τέλος, στάθηκε και στις άδειες κερκίδες. «Μας ενοχλεί που ο κόσμος δεν γεμίζει πλέον την Τούμπα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να ευχαριστιούνται οι οπαδοί μας. Πιστεύω ότι στο ματς της Πέμπτης ο κόσμος θα είναι ακόμη περισσότερος για να μας βοηθήσει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».