Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

«Συνεχίζουμε τη μάχη μας»

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Πανιώνιο, για την 18η αγωνιστική της Α1, αυτό όμως δεν σταματά την μάχη των «κίτρινων» στο πρωτάθλημα.

«Συνεχίζουμε τη μάχη μας»
Το αρνητικό αποτέλεσμα του Άρη στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στεναχωρεί τους Θεσσαλονικείς, δεν σταματά όμως την προσπάθειά τους ενόψει της συνέχειας, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός των «κίτρινων» στάθηκε στα λάθη που κόστισαν στην ομάδα του τονίζοντας ωστόσο ότι η… μάχη συνεχίζεται.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τη νίκη και τη δουλειά του. Δεν ήταν εύκολο το έργο μας, αφού ο Πανιώνιος έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων κι είναι κίνητρο για τους αντιπάλους του να τον νικήσουν. Αυτό το παιχνίδι μάς αφήνει μία πίκρα, αφού δίνουμε μάχη για να έχουμε σταθερότητα», είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε ότι ο Πανιώνιος έχει ενθουσιασμό και στηρίζεται στην ταχύτητα. Στόχος μας ήταν να σταματήσουμε το transition παιχνίδι και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, όμως, δεν τα κάναμε. Χάσαμε τα ριμπάουντ, χάσαμε ελεύθερα σουτ κι ηττηθήκαμε. Συνεχίζουμε τη μάχη μας κι εύχομαι στον Πανιώνιο να πάει όσο ψηλότερα γίνεται»

Από την πλευρά του ο γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης, που ήταν και κορυφαίος της ομάδας του, σχολίασε: «Ξέραμε ότι θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο, καθώς ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή πορεία φέτος. Δουλέψαμε πολύ γι' αυτό το ματς και το είχαμε πιστέψει. Όμως, κάποιες λεπτομέρειες, κάποια λάθη, που κάναμε και που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, έκριναν τον αγώνα, που ήταν πολύ ωραίος και τον ευχαριστήθηκε ο κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: