Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Λάσμε: «Πάμε να τους νικήσουμε»

Με επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και αυτοπεποίθηση, ο Στεφάν Λάσμε δίνει μέσω του www.sport-fm.gr το σύνθημα στον Παναθηναϊκό για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Λάσμε: «Πάμε να τους νικήσουμε»
Χωρίς φόβο, αλλά με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του αντιμετωπίζει ο Στεφάν Λάσμε τις επικείμενες μονομαχίες του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Ο Γκαμπονέζος σέντερ αν και αναγνωρίζει τη δυναμική των «μπλαουγκράνα» δεν διστάζει να θέσει σαν στόχο μία ή και δύο νίκες στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά, ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στο www.sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για:

-την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα και έχει διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος του κορμού της από την περασμένη περίοδο. Είναι ένα πολύ δυνατό και πειθαρχημένο σύνολο. Εμείς κάναμε κάποια λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά αν τα διορθώσουμε πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαστε εντάξει».

-τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά: «Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ ισχυρή ομάδα. Όμως θα τους αντιμετωπίσουμε όπως όλους τους αντιπάλους μας. Θα μπούμε δυνατά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και θα ασχοληθούμε με το τι πρέπει να κάνουμε εμείς στο παρκέ, ώστε να βεβαιωθούμε πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».

-τις μονομαχίες με τη δυνατή front line της Μπαρτσελόνα: «Θα πάμε εκεί για τη νίκη, δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Ούτε τις μονομαχίες με τους άλλους ψηλούς, ούτε τίποτα. Θέλουμε στη Βαρκελώνη να τους κερδίσουμε μία φορά ή και δύο αν είναι δυνατόν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά για μας και να γυρίσουμε στην έδρα μας με κάτι καλό».

-το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να επαναλάβει την επιτυχία του 2011: «Δεν ξέρω, αλλά το ελπίζω να τα καταφέρουμε. Προφανώς οι ομάδες του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ δυνατές και ήταν πολλά χρόνια μαζί. Εμείς είμαστε όλοι εδώ μαζί για πρώτη χρονιά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: