Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

1500 Ισραηλινοί στην Τούμπα!

943748798
O Ντάνιελ Σέφα, εκπρόσωπος του συνδέσμου οπαδών της Μακάμπι Χάιφα ”Μaskofim” φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τον κόσμο που θα ταξιδέψει από το Ισραήλ στην Θεσσαλονίκη ενώ δήλωσε ότι τα 1500 εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέχρι και το τελευταίο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Θα έρθουν 1500 άτομα και σχεδιάζουν να έρθουν με πλοία οι περισσότεροι από αυτούς. Πήραμε 1500 εισιτήρια και τα εξαντλήσαμε όλα, μέχρι και το τελευταίο εισιτήριο που πήραμε. Θα έρθει κόσμος και αεροπορικά αλλά οι περισσότεροι προτίμησαν να έρθουν με πλοία, η Χάιφα είναι λιμάνι και για αυτό το λόγο προτιμούν να έρθουν μέσω θάλασσας.
Έχουμε ακούσει για την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και ανυπομονούμε να έρθουμε στην Θεσσαλονίκη και να το ζήσουμε από κοντά».
Για τους οργανωμένους συνδέσμους: «Ο πρώτος σύνδεσμος δημιουργήθηκε το 2002, δεν έχουμε μεγάλη ιστορία στους συνδέσμους, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε οργανωθεί πάρα πολύ, έχουμε δυναμώσει σε αυτόν το τομέα, τα ταξίδια μας πλέον είναι μαζικά και ακολουθεί πάρα πολύς κόσμος».
Για το αν είναι αδελφοποιημένοι με τον ΠΑΟ: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε αδελφοποιημένοι με τον Παναθηναϊκό και τώρα είναι πάρα πολύ καλή ευκαιρία να αναπτύξουμε καλές σχέσεις και με τους φίλους του ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: