Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Υπομονή μέχρι αύριο!

Διορία μέχρι αύριο για να δώσει την τελική του απάντηση ζήτησε ο Πάμπος Χριστοδούλου στον Λεβαδειακό, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από ην Ομοσπονδία της Κύπρου.

Υπομονή μέχρι αύριο
Στον «αέρα» παραμένει το θέμα του προπονητή στον Λεβαδειακό.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου παρακολούθησε το προχθεσινό παιχνίδι των Βοιωτών με τον Ατρόμητο, τα είπε σε πολύ καλό κλίμα με τον Γιάννη Κομπότη και όλα δείχνουν ότι εκείνος θα διαδεχθεί τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι με το μέρος των «πρασίνων», αφού ο 46χρονος τεχνικός είναι από τα φαβορί να αναλάβουν την εθνική Κύπρου μετά την λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια.

Οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και του ασκούν ασφυχτική πίεση για να αποδεχθεί την πρότασή τους.

Για αυτό τον λόγο ο κ. Χριστοδούλου ζήτησε διορία μέχρι αύριο από τη διοίκηση του Λεβαδειακού να «ζυγίσει» καλά τα πράγματα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κύπριου κόουτς, ως εναλλακτικές λύσεις εξετάζονται εκείνες των Καραγεωργίου, Βλάχου και Χατζηνικολάου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: