Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Κλειδί το τρίτο δεκάλεπτο»

Ο ΚΑΟΔ επικράτησε της Κηφισιάς για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 και όπως τόνισε ο προπονητής των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς το ματς κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο.

«Κλειδί το τρίτο δεκάλεπτο»
Η απόδοση των παικτών του ΚΑΟΔ στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου και επέβαλαν τον ρυθμό τους ήταν το κλειδί της νίκη επί της ΑΕΝΚ, όπως επισήμανε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

«Συγχαρητήρια στον κύριο Παπαθεοδώρου για την δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τις εθνικές ομάδες (αντίπαλοι στο πρόσφατο U18 Εurobasket). Η Κηφισιά ήδη έχει μία μεγάλη νίκη με τα Τρίκαλα εκτός έδρας. Το ματς ξεκίνησε διαφορετικά απ' ό,τι το σχεδιάσαμε, η Α.Ε.Ν.Κ. πήρε τον έλεγχο του ρυθμού, ήλεγξε τα ριμπάουντ κι έβαλε τα σουτ. Στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου η άμυνά μας ήταν καλύτερη κι αποκτήσαμε ελπίδες, μειώνοντας τη διαφορά στο ημίχρονο», είπε ο Βόσνιος κόουτς και πρόσθεσε:

«Κλειδί της αναμέτρησης ήταν το τρίτο δεκάλεπτο, όταν κι επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, κάναμε αυτά που θέλαμε, παίξαμε άμυνα και βάλαμε τα σουτ. Όταν προηγηθήκαμε 7-8 πόντους, ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο τέλος ήταν αναμενόμενα κάποια λάθη που κάναμε. Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Κ.Α.Ο.Δ. γιατί κέρδισε δίκαια. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπως είπε κι ο Νέναντ (Μάρκοβιτς) κι απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι θα είναι δύσκολος κι ο χειμώνας. Ο Κ.Α.Ο.Δ. κέρδισε δίκαια, γιατί εμείς δεν υπήρχαμε στην άμυνα. Πετύχαμε 85 πόντους και χάσαμε, επομένως το πρόβλημα ήταν η άμυνα. Ακόμη κι όταν προηγηθήκαμε, είπαμε ότι έτσι δύσκολα θα κερδίσουμε. Παίξαμε χωρίς πάθος. Στο δεύτερο μέρος η Δράμα άλλαξε τον ρυθμό και κατάφερε να σκοράρει 55 πόντους. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Έχει πολύ δρόμο το Πρωτάθλημα και, αν δεν αλλάξουμε σκέψη, δε θα πετύχουμε τους στόχους μας. Προσπαθούν τα παιδιά. Ο Κ.Α.Ο.Δ. σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά σε τρίποντα και δίποντα, όμως. ήταν χωρίς πίεση. Έχουμε πραγματικά πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: