Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ρομπέρτο, Μήτρογλου και… Μπενφίκα στο «μικροσκόπιο»

Ο Πάουλο Μασάντο, ο Μιγκέλ Βίτορ και ο Ορέστες μίλησαν σε πορτογαλική ιστοσελίδα για την παρουσία των Ρομπέρτο και Μήτρογλου εν όψει του Μπενφίκα-Ολυμπιακός.

Ρομπέρτο, Μήτρογλου και… Μπενφίκα στο «μικροσκόπιο»
Τρεις παίκτες που γνωρίζουν καλά τον Ρομπέρτο και τον Κώστα Μήτρογλου, ο συμπαίκτης τους Πάουλο Μασάντο, αλλά και δύο αντίπαλοι στη Σούπερ Λίγκα, ο Μιγκέλ Βίτορ του ΠΑΟΚ και ο Ορέστες της Βέροιας, μίλησαν για αυτούς σε πορτογαλική ιστοσελίδα (maisfutebol).

Μασάντο: «Ειλικρινά, αποτελεί έκπληξη και για μένα η παρουσία του Ρομπέρτο. Εδώ παίζει εκπληκτικά και δεν αφήνει να μπει κανένα γκολ. Όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του. Έχει έρθει δανεικός από την Ατλέτικο, αλλά θέλουν να τον κρατήσουν».

«Υπάρχει η ποιότητα στην Μπενφίκα, αλλά δεν τη βλέπω σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί να είναι απλά μια κακή περίοδος, αλλά έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και καιρό. Οι ομάδες κάνουν κύκλους, το ίδιο συνέβη και με την Πόρτο. Μου φαίνεται πως κάτι πρέπει να αλλάξει στην Μπενφίκα. Κάποιες στιγμές χρειάζεται κάποια αλλαγή. Πάντως με την ποιότητα των παικτών που έχει είναι ένας αντίπαλος που αξίζει το σεβασμό μας και είναι πολύ επικίνδυνος».

«Πάντα μου άρεσε σαν παίκτης ο Μήτρογλου. Είναι επιθετικός υψηλής ποιότητας, αλλά τώρα είναι στην καλύτερη κατάστασή του και σε θέση να σκοράρει και να δημιουργεί φάσεις. Είναι πολύ φορμαρισμένος και θα είναι πονοκέφαλος για την άμυνα της Μπενφίκα. Μπορεί να μην είναι πολύ κινητικός, αλλά είναι πολύ δυνατός και με καλή τεχνική».

Μιγκέλ Βίτορ: «Χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορείς να αποδώσεις καλά. Ο Ρομπέρτο δεν άρχισε καλά στην Μπενφίκα, αλλά τώρα έχει αυτοπεποίθηση και έχει αποδείξει πως σπουδαίος τερματοφύλακας».

«Ο Μήτρογλου πετυχαίνει πολλά γκολ, αλλά υπάρχει και ο Σαβιόλα, που είναι πολύ καλός σε μικρό χώρο. Ο Βάις που παίζει στα άκρα είναι επίσης πολύ δυνατός».

Ορέστες: «Ο Ρομπέρτο είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορείς να δεις την αξία του. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δεν δοκιμάζεται, αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με τις άλλες ομάδες. Στο ‘Ντα Λους’ θα δούμε τι αξίζει, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο δυνατός εκτός έδρας».

«Πέρσι που αντιμετώπισα τον Μήτρογλου, δεν είδα κάτι το ξεχωριστό. Στους αγώνες μας είχαμε περισσότερα προβλήματα με τον άλλο επιθετικό που είχε τότε ο Ολυμπιακός, τον Τζεμπούρ. Φέτος όμως είναι πιο δυνατός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: