Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

“Προκλητικός ο Καραμελίδης”

46977
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Ηλίας Πόππης μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την προκλητική συμπεριφορά του κυρίου Καραμελίδη,για την διαιτησία Βοσκάκη στο παιχνίδι του Άρη με τη Βέροια αλλά και γενικότερα για την εχθρική στάση που δέχεται ο Άρης από την διαιτησία.
Αναλυτικά δήλωσε:
Για την διαιτησία του Βοσκάκη στο Βέροια – Άρης:
“Όλοι στέκονται στις κόκκινες κάρτες αλλά δεν είναι μόνο αυτές. Ο Άρης στα πρώτα δώδεκα λεπτά είχε τρεις κίτρινες κάρτες. Επιπλέον υπάρχουν δύο “αστεία” κομμένα οφσάιντ. Ο Άρης τελειώνει τον αγώνα με εννέα παίκτες και μετά τη λήξη του αγώνα χάνει και άλλον παίκτη, ενώ γύρω στο 80′ ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας κάνει ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Σταυρόπουλο και δε δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως ο κύριος Βοσκάκης είναι καλός διαιτητής”.
Για το “επεισόδιο” που έγινε με τον Γιώργο Καραμελίδη:
“Η στάση του κύριου Καραμελίδη απέναντι στον Άρη είναι προκλητική. Όταν τελείωσε ο αγώνας και κατευθυνόμασταν προς την αίθουσα VIP είδα τον κύριο Καραμελίδη και τον ρώτησα άμα ήταν ευχαριστημένος από το θέαμα που παρουσίασε ο κύριος Βοσκάκης μέσα στο γήπεδο. Αρχικά δε μίλησε και στη συνέχεια απάντησε με απαξίωση πως δε μπορεί να μας ακούει άλλο. Αργότερα κάποιοι οπαδοί της Βέροιας κινήθηκαν εναντίον μου και αποχώρησα για την αίθουσα VIP. Εκεί όταν ξανασυνάντησα τον κύριο Καραμελίδη τον ρώτησα άμα είναι ευχαριστημένος με όλα αυτά και φώναξε να μας βγάλουν έξω, λες και βρισκόμασταν στο σπίτι του. Του μίλησα ευγενέστατα και τον ρώτησα άμα θα βγάλει ανακοίνωση όπως έβγαλε και πέρσι”.
Για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς τον Άρη φέτος:
“Βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική και ήδη έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος του Άρη. Ας ελπίσουμε αυτά που έγινα στη Βέροια να τα βλέπουμε για τελευταία φορά.Δυστυχώς η διοίκηση δε μπορεί να αντιδράσει. Η ανακοίνωση σημαίνει πρόστιμο. Επιπλέον, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο κόσμο του Άρη για την υπομονή του”.
Για την φιλοξενία από την επίσημη Βέροια:
“Η φιλοξενία από την επίσημη Βέροια ήταν μια χαρά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: