Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πιο στραβό το κλήμα ή ο… γάιδαρος;

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανθρακικό στην Λεωφόρο. Τα λάθη των γηπεδούχων κι όχι μόνο. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν μπόρεσε να τα φέρει βόλτα αυτή την αγωνιστική. Και το’ χασε το ματσάκι από τον Πανθρακικό, που θα μπορούσε να βάλει κι ένα ακόμα γκολ. Πάει, μέσα σ’ όλα, και το αήττητο επί χρόνια της Λεωφόρου.
Εδώ, όμως, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που μπορούμε να πούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Από την μέση και μπροστά
Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά κι απόψε, φαίνεται ότι από την μέση και μπροστά, κάτι κάνει. Βγαίνει η δουλειά του Αναστασίου, δηλαδή. Υπάρχει κινητικότητα, πίεση, γίνονται φάσεις. Ακόμα και σ’ ένα παιχνίδι που δεν του πήγαν όλα δεξιά, όπως το σημερινό, είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα.
Πού είναι ο Καπίνο;
Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται από την μέση και πίσω. Ο Καπίνο δεν έχει σταθερότητα και κάνει συχνά λάθη που κοστίζουν. Πού είναι, λοιπόν, ο Καπίνο της πρώτης σεζόν του στον Παναθηναϊκό; Καμία σχέση με τώρα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον.
Με άμυνα
Ούτε, όμως, και οι αμυντικοί αποφεύγουν τα λάθη. Ήταν άλμα αυτό που έκανε στο πρώτο γκολ ο Τριανταφυλλόπουλος για να κόψει; Ήταν αμυντική λειτουργία στην φάση που έτρεχε πίσω ο… Ατζαγκούν, λες και ήταν… λίμπερο, για να μην βάλει κι άλλο γκολ ο Πανθρακικός; Πού ήταν η άμυνα; Κανείς δεν υπήρχε.
Η υπόδειξη
Και σα να μην έφταναν όλα αυτά έγινε και η φάση με το πέναλτι που δεν δόθηκε. Ή μάλλον, το πέναλτι σωστά δόθηκε από τον διαιτητή. Σωστή δεν ήταν η υπόδειξη για οφσάιντ από τον επόπτη. Θα μπορούσε, δηλαδή, να γίνει εκεί το 1-1.
Απογοητεύτηκε
Από εκεί και πέρα, μετά το 1-2 ο Παναθηναϊκός απογοητεύτηκε. Κι εκεί δεν μπόρεσε να πιέσει μήπως και ισοφαρίσει. Δεν ήταν τόσο θέμα δυνάμεων, όσο ψυχολογίας.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: