Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Βίτορ: «Δύσκολα θα έβρισκα κάτι καλύτερο»

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ. «Ολα πάνε τέλεια. Ήταν δύσκολο να βρω κάτι καλύτερο», τόνισε ο Πορτογάλος στόπερ.

Βίτορ: «Δύσκολα θα έβρισκα κάτι καλύτερο»
MVP του προχθεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Μιγκέλ Βίτορ, αφού έχει καταφέρει να πετύχει πέντε γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε στην πατρίδα του για την αποχώρησή του από την Μπενφίκα, τη σχέση του με τον κόσμο της ομάδας και το ενδεχόμενο να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος παίκτης στην ιστοσελίδα «maisfutbol»

Για την μέχρι τώρα πορεία της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ:

«Τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά, όλα πάνε τέλεια. Ήταν δύσκολο να βρω κάτι καλύτερο. Είμαστε στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έχουμε μία νίκη και μία ισοπαλία στο Europa League. Παίζω όπως το επιθυμούσα και επίσης κατέρριψα το ρεκόρ μου στα γκολ. Βέβαια, όταν δεν παίζεις είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια και προβλέψεις. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, σκεφτόμουν πώς θα πετύχαινα πέντε γκολ μέχρι το τέλος της περιόδου. Αυτός θα ήταν ο στόχος μου. Ευτυχώς, έφτασα σ' αυτό το στόχο νωρίς, μέσα στον Οκτώβριο. Και δίνει μεγαλύτερη αξία στην επίδοσή μου το γεγονός ότι ούτε ένα γκολ δεν είναι με πέναλτι».

Για το μπέρδεμα με το γκολ με τον ΟΦΗ:

«Στην Κρήτη, στο ματς με τον ΟΦΗ το γκολ αρχικά πιστώθηκε σε άλλο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, ο σύλλογος μου είπε ότι το γκολ πιστώθηκε σε εμένα (σ.σ. η Σούπερ Λίγκα μέσω του επίσημου σάιτ της, πάντως, δίνει ως σκόρερ τον Νέτσιντ). Ήταν το μοναδικό που σημείωσα με το πόδι, όλα τα άλλα ήταν με κεφαλιές».

Για την αποχώρησή του από την Μπενφίκα:

«Σαφώς, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αλλά δεν θα πω ότι είμαι πληγωμένος. Δεν σκέφτομαι πλέον τι έγινε. Επί πολλά χρόνια είχα λίγο χώρο και με την παραμονή του νυν προπονητή, καταλάβαινα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να έχω ευκαιρίες».

Για την σχέση του με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

«Οι Έλληνες οπαδοί είναι πραγματικά πολύ ενθουσιώδεις. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για μένα και την ομάδα και μου δείχνουν πολλή αγάπη. Ήταν πολύ καλό για μένα να συνειδητοποιήσω ότι εκτιμούν τη δουλειά μου».

Για το αν σκέφτεται την εθνική Πορτογαλίας:

«Έίναι ένα όνειρο το οποίο έχω, αλλά γνωρίζω ότι έχω παίξει λίγο τα τρία τελευταία χρόνια και πρέπει να κάνω μία ή δύο χρονιές στο επίπεδο που είμαι τώρα για να κληθώ. Ελπίζω η εθνική Πορτογαλίας να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δύσκολα θα είμαι εγώ εκεί. Η ομάδα ήδη έχει διαμορφωθεί. Αλλά είναι μία σκέψη που κάνω και θα συνεχίσω να δουλεύω γι΄ αυτό. Οι άνθρωποι με γνωρίζουν, αλλά δεν αρκεί να έχεις δουλέψει με τις μικρές Εθνικές για να κληθείς στην ομάδα των Ανδρών. Θα συνεχίσω το δρόμο μου και παράλληλα θα κρατώ ζωντανή την επιθυμία μου. Προς το παρόν, συνεχίζω να βοηθώ μόνο τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: