Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πισωγύρισμα…!

Έντονος προβληματισμός στον Παναθηναϊκό μετά την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό. Ασφαλής ο Αναστασίου. Κρίσιμα τα πολύ δύσκολα ματς που ακολουθούν. Επαφές στο Λονδίνο για Νταμπίζα.

Πισωγύρισμα…
Μετά από ένα σερί ελπιδοφόρων εμφανίσεων, η διακοπή του πρωταθλήματος φαίνεται πως επηρέασε αρνητικά τον Παναθηναϊκό. Η ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο αποτέλεσε πισωγύρισμα για τους «πράσινους», που προβλημάτισαν με την εικόνα τους.

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται τόσο δημιουργικά, όσο στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Οι «πράσινοι» απειλήθηκαν σε πολλές περιπτώσεις, ήταν ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις και επιρρεπείς στα λάθη. Οι αμυντικοί έχαναν συχνά τους παίκτες τους, ο Καπίνο έκανε μία ακόμη κακή εμφάνιση, ενώ εντοπίστηκε και πάλι η αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Αναστασίου επωμίστηκε μετά το ματς την ευθύνη. Η θέση του δεν κινδυνεύει, καθώς εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Όμως όπως κάθε επαγγελματίας θα κριθεί εκ των αποτελεσμάτων και τα προσεχή παιχνίδια είναι κρίσιμα για όλους. Οι «πράσινοι» παίζουν το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο (στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου) αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στις 2 Νοεμβρίου και μία εβδομάδα μετά η αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έχασε το ρεκόρ, χάλασε τη γιορτή

Η χθεσινή ήττα συνδυάστηκε με την 500η εμφάνιση της ομάδας στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το πρωτάθλημα και ήταν η πρώτη μετά από 65 ματς, στα οποία ο Παναθηναϊκός είχε 55 νίκες και 10 ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» ήταν αήττητοι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2002, όταν σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών είχαν χάσει με 1-0 από την Προοδευτική.

Μένει Αγγλία ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας παράλληλα και τις επαφές του για υποθέσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Σήμερα θα δει τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Φούλαμ και πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει συζητήσεις για τον Κουίνσι με ενδιαφερόμενες αγγλικές ομάδες, ενώ θα τα πει με τον Γιώργο Καραγκούνη (αν και δεν τίθεται θέμα επιστροφής του μέχρι το καλοκαίρι). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: