Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Δεν παίξαμε καλά»

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Μπαρτζώκας: «Δεν παίξαμε καλά»
Έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και ομαδικότητας στην άμυνα διέκρινε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας, στο νικηφόρο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

«Ο Ηλυσιακός έπαιξε καλά. Δεν είχαμε πλήρη συγκέντρωση. Δεν πέρασαν 48 ώρες από τον αγώνα με τη Μάλαγα. Θέλαμε να παίξει ο Λο με σκοπό να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του. Δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε ομαδικότητα στην άμυνα. Η διαφορά στις ασίστ έπαιξε μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι. πρέπει να προσαρμοστούν, αλλά τους έβαλα όλους μαζί. Είναι διαφορετικό αυτό. Ίσως από αυτό να κρίνονται πιο αυστηρά από ό,τι έπρεπε», σχολίασε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη: «Είχαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πριν από 48 ώρες με τη Μάλαγα και υπήρχε κούραση. Ο Ηλυσιακός έπαιξε καλά, είχε και τον Χατζή σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου και έτσι δεν παίξαμε όσο καλά θα θέλαμε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο κόντρα στη Γαλατάσαραϊ. Θα συγκεντρωθούμε σε αυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Από την πλευρά του ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Λιόγας, ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Στέφενς. Η αθλητικότητα του καλύπτει τρύπες και δεν μπορούσαμε να τον αντικαταστήσουμε τόσο καιρό που ήταν τραυματίας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον Χατζή. Είναι επαγγελματίας και μπορεί και συνεχίζει να αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε στο Κύπελλο να προστατεύσουμε την ομάδα για να είμαστε έτοιμοι με την Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα. Δώσαμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά και δεν ασχοληθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Τελικά δεν τα καταφέραμε σε κανένα ματς, αλλά σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που συγκεντρώνεται τόσο γρήγορα μετά την Ευρωλίγκα».

Εκ μέρους των παικτών του Ηλυσιακού, ο Κέβιν Άντερσον, είπε: «Παίξαμε απέναντι σε μια μοναδική ομάδα δώδεκα παικτών. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παίξαμε καλά για 35 λεπτά, αλλά δεν είχαμε μετά την εμπειρία και δεν μπορούσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Κάναμε καλή προσπάθεια πάντως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: