Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Αφιερωμένη στον Κοντομηνά»

_____________351819438
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4. Μίλησε μεταξύ άλλων για την νίκη του ΠΑΟΚ επι του Άρη, για την έλλειψη του κόσμου από το γήπεδο αλλά και για τους φετινούς στόχους της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον του Άρη: “Ήταν μια μεγάλη νίκη μέσα στο Παλέ και αξίζει συγχαρητήρια στο τεχνικό τιμ αλλά και στους παίκτες για την απόδοση τους. Πιστεύαμε από πριν πως μπορούσαμε να κερδίσουμε Μπήκαμε εκεί μέσα παλικαρίσια και πήραμε το ματς γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα”.
Για την αμφισβήτηση που υπήρξε μετά από την ήττα από τον Άρη στο κύπελλο: “Όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα σε καθημερινή βάση δε διαπιστώσαμε αμφισβήτηση. Το πιο μεγάλο πρόβλημα που είχαμε ήταν ο τραυματισμός του Πέιν ο οποίος έκανε τη διάφορα. Από εκεί και περά οι παίκτες αγχώθηκαν δεν έπαιξαν καλά στον αγώνα του κυπέλλου και χάσαμε το παιχνίδι”.
Αν θεωρεί ότι η νίκη στον αγώνα του πρωταθλήματος είναι σημαντικότερη από αυτή του Άρη στο κύπελλο: “Σίγουρα και το κύπελλο θα ήταν σημαντικό αλλά από εκεί και περά δε γυρνάμε πίσω αλλά κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα πλάνο και σε αυτό το πλάνο βαδίζουμε”.
Για το τι παραπάνω είχε ο ΠΑΟΚ από τον Άρη και πήρε την νίκη: “Νομίζω ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα πλάνο και μια ποιότητα παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω πως  μπορούσε να τελειώσει το ματς κανονικά και όχι στη παράταση”.
Για την ατμόσφαιρα υπήρξε και για την πιθανότητα να συνυπάρξουν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στο γήπεδο: “Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και η συμπεριφορά της ΚΑΕ Άρης άψογη, όπως ήταν και αντίστοιχα η δική μας συμπεριφορά στο παιχνίδι του κυπέλλου. Μακάρι να ανοίξουν οι πόρτες για φιλάθλους αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από τους φιλάθλους και την αστυνομία. Σιγά σιγά θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια για να ξαναζήσουμε τους αγώνες του παρελθόντος με οπαδούς και των δύο ομάδων”.
 Για την αγωνιστική άνοδο του Μπόγρη: “Ο Σουλης Μαρκόπουλος έχει γενικά εξειδίκευση με τους ψηλούς και δουλεύει πολύ μαζί τους. Αυτό φάνηκε και πέρσι με τον Τσαιρέλη και φέτος με τον Μπόγρη και με τον Μαργαρίτη και με τον Καλλέ. Με την απόδοση του Μπόγρη δικαιώνεται και ο προπονητής αλλά και αυτοί που πίστεψαν στη μεταγραφή του”.
Για την έλλειψη ψηλού παίκτη  που υπάρχει στον ΠΑΟΚ: “Η διοίκηση προσπαθεί να βρει ψηλό  εδώ  και καιρό και έχει κάνει κάποιες προσπάθειες οι οποίες δε πέτυχαν. Η ομάδα θα κλείσει σύντομα παίκτη στη θέση πέντε. Με λίγα λεφτά θέλουμε να πάρουμε καλό παίκτη. Πλέον  με το κόψιμο που γίνεται στη Αμερική θα υπάρξουν παίκτες που θα θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη και την Ελλάδα”.
 Για τον Κούπερ που έχει εντυπωσιάσει: “Από ότι δείχνουν τα πρώτα παιχνίδια ο Κούπερ είναι πολύ καλός οργανωτής μοιράζει καλά τη μπάλα, δεν είναι δεινός σκόρερ αλλά το συνολικό του παιχνίδι βοηθά την ομάδα και τους ψηλούς”.
Για την χορηγία του Μακεδονία Παλάς: “Πρώτα από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε πολύ τον κύριο Σαββίδη. Η απόφαση να πάμε στην Ευρώπη ήταν πολύ δύσκολη και με πολύ μεγάλο κόστος. Ψάξαμε διάφορους τρόπους να μειώσουμε το κόστος όσο το δυνατό περισσότερο. Για αυτό κλείσαμε συμφωνία για τα τηλεοπτικά με τη Νόβα, κάναμε συμφωνία με το Μακεδονία Παλάς που φιλοξενεί δωρεάν τις πέντε ομάδες του πρώτου γύρου δωρεάν και το τρίτο που περιμέναμε είναι ο κόσμος που ακόμα δεν έρχεται. Η ομάδα αξίζει την στήριξη για να βρεθεί μελλοντικά  στις πρώτες θέσεις”.
Για την έλλειψη του κόσμου από το γήπεδο: “Δε νομίζω ότι το θέμα είναι οι νίκες αλλά το ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρόφιλος. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει όραμα αλλά εμείς μπορούμε μονάχα να τους δώσουμε την αλήθεια. Εμείς κάνουμε μια προσπάθεια εξυγίανσης την όποια την βλέπει όλη η Ελλάδα εκτός του κόσμου του ΠΑΟΚ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως αυτή η ομάδα πρέπει να στηριχτεί.  Την περσινή χρονιά κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία αλλά και πάλι η στήριξη του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη”.
Για την  συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά: “Θέλω να αφιερώσω την νίκη στον Δημήτρη Κοντομηνά και πιστεύω πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Ρωτά για τον ΠΑΟΚ και ενδιαφέρεται για την ομάδα πράγμα που δείχνει κάτι”.
Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: “Ο στόχος είναι η πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, η καλή παρουσία στην Ευρώπη με βάση το μπάτζετ και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε τι έχουμε πετύχει”.
Για τα λίγα διαρκείας τη φετινή χρονιά : “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για τα διάρκειας και δεν αξίζει η ομάδα αυτή  την αντιμετώπιση. Βέβαια πρέπει και η διοίκηση να κάνει κινήσεις να φέρνει οικογένειες και σχολεία για να ζεσταθεί το γήπεδο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: