Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Περιμένει κόσμο με Μακάμπι!

«Ραντεβού» με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έκλεισε ο Ιβάν Σαββίδης με την ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τι γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι.

Περιμένει κόσμο με Μακάμπι
Κάλεσμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να γεμίσουν την Τούμπα στον πρώτο ευρωπαϊκό χωρίς να είναι κεκλεισμένων των θυρών απηύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω της χθεσινής του ανακοίνωσης.

Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης η παρουσίαση του κόσμου ήταν μειωμένη κατά 50%, αφού κόπηκαν 13.637 εισιτήρια και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έφτασαν τα 24.633.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν εκνευρισμένος για την διαιτησία του Ιωαννίδη, όμως χάρηκε με την αντίδραση της ομάδας του και για αυτό τον λόγο θέλησε να ανανεώσει το ραντεβού του με τους οπαδούς την προσεχή Πέμπτη με την Μακάμπι Χάιφα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου είναι να είναι γεμάτη η Τούμπα, ενώ παράλληλα ζήτησε με έμμεσο τρόπο ο κόσμος να βγάλει το καλό του πρόσωπο και να στείλουν το μήνυμα στην UEFA πως δεν θα επαναληφθούν τα άσχημα περιστατικά του παρελθόντος.

Μάλιστα, η διοίκηση έχει ξεκινήσει μία δυναμική διαφημιστική καμπάνια – μέσω του διαδικτύου – για τα εισιτήρια των αγώνων με τους Ισραηλινούς και την Άλκμααρ, ευελπιστώντας να φτάσει σε sold out.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς είδε με ικανοποίηση τους Κίτσιου (είχε κράμπες στον αγώνα με τον Αστέρα) και τον Βούκιτς (αποχώρησε με πρόβλημα στη γάμπα την προηγούμενη αγωνιστική).

Για τον νεαρό αμυντικό το ιατρικό επιτελείο έλεγε πως ήταν φυσιολογικό να νιώθει κράμπες, ενώ ο Σέρβος έκανε ατομικό πρόγραμμα το προηγούμενο διάστημα και όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ολλανδού προπονητή. Πρέπει να σημειωθεί ότι χαλαρές προπονήσεις ξεκίνησε και ο Κωνσταντινίδης που είχε κάνει επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: