Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Νίκη… του Βόλου!!

nikh
Η Νίκη Βόλου κέρδισε μέσα στην έδρα της με 4-0 τον «κουρασμένο»  Απόλλων 1926.
Η Νίκη Βόλου κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια λάθη που έκανε η  Καλαμαρια στην άμυνα με αποτέλεσμα να φέρει το ματς στο 2-0 και να… τελειώσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι από εκεί και πέρα και μετά τη μία ώρα αγώνα κατέρρευσαν.
Για να απλοποιηθούν τόσο πολύ βέβαια τα πράγματα σημαντικό ρόλο έπαιξε το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Γέσιτς στο 13’  το οποίο κέρδισε ο Τζιώρας με την πονηριά του από τον Καρατζιοβαλή.
Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν ίσως και το μοναδικό λάθος που έκανε ο γκολκίπερ των «Πόντιων», ο οποίος αν και δέχτηκε τέσσερα γκολ, έσωσε τουλάχιστον άλλα τόσα και κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα. Όσο για τους συμπαίκτες του, ναι μεν προσπάθησαν στην επίθεση, φτιάχνοντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά όπως προείπαμε πλήρωσαν τις αμυντικές τους αδυναμίες. Και αυτές ήταν πολλές, κυρίως στην επανάληψη, ειδικά από την στιγμή που δέχτηκαν το δεύτερο γκολ στο 61′ με τον Τζιώρα.
Στο επόμενο εικοσάλεπτο, δηλαδή από το 60′ μέχρι το 80′ η Νίκη Βόλου έκανε ότι ήθελε! Είχε μεγάλη άνεση στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσε την μπάλα και γενικότερα έδειχνε απόλυτο αφεντικό. Αποτέλεσμα ήταν να έρθουν άλλα δύο γκολ, τα οποία και μετέτρεψαν μια απλή νίκη σε… θρίαμβο! Στο 68′ ο… πιστολέρο Ανιέτε  έγραψε το 3-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Ισαάκ Γιόβε στο 71′ ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 4-0.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Π. Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Ζουλιώτης, Μανουσάκης (58′ Αναστασόπουλος), Ακασού, Ισαάκ Γιόβε (78′ Χαρτσιάς), Ανιέτε, Τζιώρας (75′ Αλφόνσο), Γέσιτς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Αν. Παντζιάρας): Καρατζιόβαλης, Πιτσόκος, Λιόνης, Μανουσαρίδης, Καπίας, Βέντζιος, Παρμαξίδης (74′ Μωυσίδης), Ναλμπάντης, Αθανασιάδης (81′ Παντελιάδης), Βλάχος, Τομπέι (63′ Γκουγκουλιάς).
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: