Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σταυρόπουλος στο Metropolis: «Ο Άρης έχει περισσότερο μπασκετικό κόσμο από τον ΠΑΟΚ»

 
Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε Ο Νίκος Σταυρόπουλος για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη:

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ο Άρης είχε καλή ψυχολογία αφού προερχόταν από δύο νίκες, ενώ εμείς είχαμε μια ήττα απέναντί του. Γενικότερα το κλίμα ήταν υπέρ του Άρη, το Παλέ ήταν γεμάτο. Έγινε ψυχολογική προετοιμασία μέσα στην ομάδα και βοήθησε πολύ αυτό. Σε τέτοια ματς ναι μεν και το προπονητικό κομμάτι είναι σημαντικό παίζει, όμως, σπουδαίο ρόλο και η ψυχολογία. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο ματς. Δεν έχεις κάνει κατασκοπεία και δεν ξέρεις καλά τον αντίπαλο. Στην πορεία με τους αγώνες βρίσκεις ρυθμό, δυναμώνει η ομάδα και παρουσιάζει το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν είναι έτοιμες ομάδες ακόμη και ο Άρης και ο ΠΑΟΚ».

Για το αν αισιοδοξεί για την πορεία της ομάδας: «Αισιοδοξώ γιατί βλέπω κάθε προπόνηση και βλέπω ότι οι παίκτες δουλεύουν πολύ. Είμαστε σε καλό δρόμο. θα έρθουν και αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο,στο τέλος αυτό που θα εισπράξουμε θα είναι μια ομάδα που παίζει ωραίο μπάσκετ, και μέσα από τις νίκες ελπίζουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Όπως συνέβη και με τον Άρη, ο οποίος ξεκίνησε με δύο νίκες και είχε 5000 κόσμο στο Παλέ. Ελπίζω να έχουμε και εμείς 5000 κόσμο στο επόμενο ματς όμως, μάλλον, δεν θα τον έχουμε. Ο Άρης έχει περισσότερο μπασκετικό κόσμο από εμάς. Πρέπει με την προσπάθεια μας να φτιάξουμε και εμείς ΠΑΟΚτσήδες μπασκετικούς.

Για την χορηγεία του Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν πολύ μεγάλη βοήθεια για μας γιατί μας γλιτώνει από ένα σεβαστό κόστος.Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτό. Βοηθάει την πόλη γενικότερα και πρέπει να του το ανταποδώσουμε. Θα ήταν ευχής έργον να είχαμε έναν τέτοιο επενδυτή. Χρειάζονται επενδυτές οι ομάδες και η διαχείρηση να γίνεται από ειδικούς. Έτσι γίνεται σε όλη την Ευρώπη, όμως σε εμάς δεν γίνεται αυτό».

Κλείνοντας ο Νίκος Σταυρόπουλος έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Το μπάσκετ εδώ. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε την βοήθειά τους. Δεν γίνεται ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: