Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πίτσος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε»

Τη σωτηρία του Εργοτέλη έθεσε ως στόχο ο Μηνάς Πίτσος, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ τονίζοντας πως η ομάδα ξέρει που βαδίζει, παρότι παραμένει αήττητη στα μέχρι τώρα ματς του πρωταθλήματος.

Πίτσος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε»
Προσγειωμένος, παρά το αήττητο σερί που διατηρεί ο Εργοτέλης στις 8 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μηνάς Πίτσος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο 33χρονος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα δίκαιο, τονίζοντας πως υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος στο Novasports:

«Από την αρχή το ματς πήγε στη δύναμη. Δεν έγινε ποιοτικό παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Έχουμε δείξει πως είμαστε ομάδα σε όλους τους τομείς. Ότι κάνουμε μας βγαίνει. Είναι αρχή όμως ακόμα, έχουμε πολύ δρόμο.

Ο στόχος μας είναι η σωτηρία, ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε. Όσο πιο γρήγορα σωθούμε τόσο καλύτερα για εμάς
».

Για τον τραυματισμό του Μπαμ Μπαμ:
«Ο Μάρκος είναι ένα καινούριο παιδί στην ομάδα. Δυστυχώς θα λείψει καιρό και θα μας λείψει. Νομίζω πως είναι μικρός ακόμα και έχει όλα τα φόντα για να δουλέψει κα να επιστρέψει. Πάντως σίγουρα θα μας λείψει».



«Βρίσκω τα πατήματά μου»


Δεν έκρυψε τη χαρά του για το γκολ που πετυχε, αλλά και για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης παραμένει αήττητος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Ο 20χρονος επιθετικός μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του στο κρητικό ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ και για την προσωπική του αγωνιστική κατάσταση, στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Είναι σπουδαίο επίτευγμα το ότι παραμένουμε αήττητοι, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση. Είμαστε καλά οργανωμένοι και αυτό φαίνεται. Δεν παίχτηκε αρκετό ποδόσφαιρο, κυριάρχησε η δύναμη και εξ ου και η ισοπαλία. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου, σκοράρω κιόλας και είμαι πολύ χαρούμενος. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά όπως έχουμε πει, αυτό είναι το μυστικό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: