Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Λήγουν οι «ασπρόμαυρες» ανανεώσεις!

Την ευκαιρία να ανανεώσουν μέχρι και αύριο τα περσινά εισιτήρια διαρκείας τους θα έχουν όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Λήγουν οι «ασπρόμαυρες» ανανεώσεις
Αύριο λήγει η διορία για την ανανέωση των περσινών εισιτηρίων διαρκειώς στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας 2013-14 έχουν μέχρι και αύριο Τρίτη (22.10) το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και την Αλκμααρ πληρώνοντας το αντίτιμο που αντιστοιχεί στη θύρα τους.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί θα ελευθερωθούν προς πώληση (για τα συγκεκριμένα παιχνίδια) σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες του Europa League.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

inner

* Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν πακέτο εισιτηρίων ή και μεμονωμένο εισιτήριο μόνο με την προσκόμιση της ταυτότητας τους.

* Τα εισιτήρια διαρκείας των VIP, VIP-A και σουιτών θα ισχύουν και για τους αγώνες του UEFA Europa League.

* Στη θύρα 8 δεν θα διατεθούν πακέτα εισιτηρίων εξαιτίας της ενδεχόμενης παρουσίας των φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων.

Β.ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

* Εκδοτήρια γηπέδου Τούμπας

- Εως 23.10.2013 θα λειτουργούν τις καθημερινές 09:00 με 19:00.

-Στις 24.10.2013 θα παραμείνουν ανοικτά από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα με την Maccabi Haifa.

-Από τις 25.10.2013 έως τις 11.12.2013 θα λειτουργούν τις καθημερινές 09:00 με 17:00 και το Σάββατο 09:00 με 15:00.

-Στις 12.12.2013 θα παραμείνουν ανοικτά από τις 09:00 έως και την έναρξη του αγώνα.

-Τις υπόλοιπες Κυριακές τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά.

* Internet

Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:

Από τις 16.10.2013 στις 09:00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα μπορούν οι φίλαθλοι να αγοράσουν το πακέτο των 2 αγώνων αλλά και μεμονωμένα εισιτήρια, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα email (στην διεύθυνση του email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς για να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

Έως την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου εντός έδρας αγώνα με τη Maccabi Haifa FC στις 24.10.2013 θα πωλούνται, μέσω ίντερνετ, πακέτα εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: