Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Εγκώμια Πετράκη για ΟΦΗ!

Εγκώμια Πετράκη για ΟΦΗΙκανοποιημένος δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης από την προσπάθεια των παικτών και το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ.

Ωστόσο ο τεχνικός των Εργοτέλη δεν ξέχασε τη θητεία του στον πάγκο του σημερινού του αντιπάλου και αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για την συμπεριφορά τους απέναντί του, έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ.

«Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχε τα χαρακτηριστικά που έχουν τα παιχνίδια που αγωνίζονται γειτονικές ομάδες. Περισσότερο ήταν ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά όπως η δύναμη και το πάθος αλλά όχι το ιδιαίτερα ποιοτικό και θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτό δείχνει και η στατιστική εικόνα όπου δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες ευκαιρίες», τόνισε – αρχικά- για το παιχνίδι, και συνέχισε:

«Ο αντίπαλος μπήκε δυνατά στο πρώτο 10λεπτο, το περιμέναμε και μετά ισορροπήσαμε δίχως να γινόμαστε επικίνδυνοι. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε την ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο επαναλήφθηκε το νέο σκηνικό.

Ο ΟΦΗ είχε την πιο κλασσική ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη και από εκεί ελέγξαμε τον ρυθμό δίχως να γινόμαστε επικίνδυνοι αλλά και να απειληθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, την τακτική συμπεριφορά»
, ανέφερε.

Τέλος, είπε για την παλιά του ομάδα…

«Θέλω να πω δύο κουβέντες για τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό. Για εμένα είναι η βάση ώστε να υπάρξει καλή συνέχεια, το εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα προκύψει στην συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ που αναγνώρισε την προσφορά μου στην προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: