Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Μάουρερ: «Να συνεχίσουμε έτσι»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την αποτελεσματικότητα των παικτών του κόντρα στην Καλλονή δήλωσε ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Ράινερ Μάουερ.

Μάουρερ: «Να συνεχίσουμε έτσι»
Ο Γερμανός τεχνικός, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πέτυχε πέντε γκολ απέναντι σε μία ομάδα που είχε δεχθεί μόλις έξι στις επτά προηγούμενες αγωνιστικές, αναγνώρισε αρκετά ελαφρυντικά στην ομάδα της Μυτιλήνης για το ότι δεν αγωνίζεται στην φυσική της έδρας και απηύθυνε μήνυμα περαιτέρω βελτίωσης προς τους παίκτες του.

Αναλυτικά, ο Ράινερ Μάουρερ, δήλωσε:


«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την επιθετική ανάπτυξη. Στο ξεκίνημα μας δεν ήμασταν καλοί αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε, ιδιαίτερα στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο γιατί είχαμε παραπάνω φάσεις. Το δύσκολο για την Καλλονή ήταν ότι έπαιζε σε ξένο γήπεδο, με προπονητή στην κερκίδα και με τρεις συνεχόμενες ήττες. Δώσαμε μια σκληρή μάχη, μένουμε ικανοποιημένοι, αλλά συνεχίζουμε. Γνωρίζουμε ότι η Καλλονή είχε δεχτεί μόλις έξι τέρματα έως τώρα, αλλά κάθε παιχνίδι έχει την ιστορία του. Δεν περίμενα τίποτα από την Καλλονή, κοιτάω μόνο την ομάδα μας και πώς θα την βελτιώσουμε.

Κάναμε καλό επιθετικό παιχνίδι, δεν ήταν αδύναμη η Καλλονή, στα πρώτα 25 λεπτά μας πίεσε. Αλλά στην συνέχεια σκοράραμε και βρήκαμε ρυθμό στο παιχνίδι κάνοντας το κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω γιατί το πρώτο 25λεπτο είμαστε έτσι σε κάθε ματς, θα το κοιτάξουμε στις προπονήσεις, το παρατηρούμε ήδη. Είναι φυσιολογικό να κοιτάω το πώς θα βελτιώσω την επιθετική λειτουργία , είναι κάτι που μου αρέσει σαν προπονητής, το έκανα και στον ΟΦΗ. Μου αρέσει να παίζω από τα πλάγια και το πώς θα παίζω στον ελεύθερο χώρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: