Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ξέσπασε ο Μίτσελ στα Χανιά!

Ψυχολογικές «ντόπες» από τον Μίτσελ εν όψει του αγώνα με την Μπενφίκα, σύμφωνα με όσα είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ματς στα Χανιά. «Αν παίζουμε έτσι, δεν φοβόμαστε κανέναν», τόνισε.

Ξέσπασε ο Μίτσελ στα Χανιά
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την ανατροπή που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν ο Μίτσελ, όπως φάνηκε σε αυτά που είπε στους παίκτες του μετά τη νίκη επί του Πλατανιά στα Χανιά.

«Έτσι, ναι! Είμαστε ομάδα», φώναζε δυνατά ο Ισπανός προπονητής και συνεχάρη κάθε παίκτη ξεχωριστά των Πειραιωτών με ένα δυνατό χτύπημα στην πλάτη.

«Αν παίξουμε 90 λεπτά όπως στο τέλος του σημερινού (προχθεσινού) παιχνιδιού, κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει, ούτε η Μπενφίκα, ούτε κανείς», τόνισε ο 50χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Αν παίζουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα».

Με αυτό τον τρόπο ο Μίτσελ θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά εν όψει του μεθαυριανού αγώνα με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ισπανός διέκρινε πως οι «ερυθρόλευκοι» λειτούργησαν πολύ καλά ως σύνολο και έκαναν απλά τα πράγματα, όταν ήταν με την πλάτη στον τοίχο από τον τρόπο με τον οποίο που είχε παρατάξει τους Κρητικούς ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι ο Χοσέ Χολέμπας, την ώρα που ο Μπονγκ δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του σε προπόνηση του Καμερούν. Ο Ελληνογερμανός είναι ο μοναδικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού ο Παπάζογλου και ο Τόρες δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.

Όλα δείχνουν ότι ο διεθνής άσος θα καταφέρει να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση, όμως αν δεν ξεκινήσει εκείνος τότε θα προτιμηθεί ένας εκ των Μανιάτη ή Σαλίνο.

Πάντως, στις προσεχείς προπονήσεις ενδέχεται να δοκιμάσει στο ρόλο του αριστερού μπακ τον Σιόβα, τον οποίο δεν χρησιμοποίησε καθόλου στα Χανιά και δείχνει ότι τον θέλει απόλυτα ξεκούραστο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιαταμπαρέ δεν θα είναι έτοιμος για το μεθαυριανό ματς, αν και υπάρχει η πιθανότητα να είναι στην αποστολή για να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός με 20 παίκτες στη Λισαβόνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: