Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Brasileiro: «Στοπ» για Κρουζέιρο!! (videos)

Σπουδαία νίκη επί της Κρουζέιρο πανηγύρισε η Κορίτιμπα, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.
Στον αγώνα που έλαβε χώρα στο «Couto Pereira» οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καντού στο 41’ και πήραν τη νίκη με τον Κεϊρίσον στο 72’. Στο ενδιάμεσο η πρωτοπόρος του Brasileiro είχε ισοφαρίσει, προσωρινά, σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταγκομπέρτο. Το «στραβοπάτημα» της Κρουζέιρο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Γκρέμιο, που ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ιντερνασιονάλ (3’ Ουίλιαμς Ντομίνγκος Φερνάντες, 60’πέν. Αντρές Ντ’ Αλεσάντρο / 41’ αυτ. Τζάκσον, 51’ Εντουάρντο Βάργκας). Στο 2-2 έμειναν και η Μποταφόγκο με τη Βάσκο Ντα Γκάμα (6’ Ντάνκλερ, 7’ Νίκολας Λομπέιρο / 53’ Χόμαρ, 68’ Πέδρο Κεν), ενώ η Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε με 3-0 από την Γκοΐας στο «Serra Dourada» με γκολ του Ρόνι στο 17’, του Ντούντου Τσερένσε στο 26’ και του Ουόλτερ στο 90’.
Με το «διπλό» από το «Arena Da Fonte» έφυγε η Σάο Πάολο, 1-0 την Μπαΐα με τον Αλοΐσιο στο 24’, ένα γκολ ήταν αρκετό και για την Ατλέτικο Μινέιρο για να κάμψει την αντίσταση της Φλαμένγκο, εντός έδρας, με τον Λούκας Καντίντο στο 56’. Από ένα τέρμα έβαλαν και οι Πορτουγκέζα και Βιτόρια και πήραν από ένα βαθμό, με τους «φιλοξενούμενους» να προηγούνται στο 17’ με το Λουίς Κασέρες και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 62’ με τον Μόιζες.














Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: